BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Kom og vær en del af et godt kammeratskab og, samtidig, få fede oplevelser.
Om os
Fregatten IVER HUITFELDT tilhører 2. Eskadre, der opstiller enheder til maritime operationer alle steder i verden - fra humanitær bistand til krigsoperationer. Skibet er én af tre fregatter i IVER HUITFELDT-klassen, som er Søværnets største og primære kampenheder. Fregatterne er højteknologiske skibe, der kan løse en bred vifte af sømilitære opgaver – nationalt såvel som internationalt – med et fokus på områdeluftforsvar.
I 2023 gennemgik Fregatten IVER HUITFELDT et intensiv træningsforløb, hvis formål var at træne og udvikle kompetencerne hos besætningsmedlemmerne. Efterfølgende blev IVER HUITFELDT i medio januar 2024 indsat i Det Røde Hav, hvor opgaven var at beskytte den civile skibstrafik. Nu er IVER HUITFELDT klar til at indgå i diverse øvelser både internationalt og nationalt.
På IVER HUITFELDT har vi en stærk kultur om bord, og vi ved, at det er vores faglige stolthed, kammeratskab og positive arbejdstilgang, som gør os i stand til at stille op hvor og når, der er brug for det. Vi forventer, at der kan forekomme ændringer til sejladserne med kort varsel, og vi er indforståede med, at det er et vilkår for vores tjeneste.
Vi lægger derfor vægt på at skabe en dagligdag med et godt arbejdsmiljø, en god omgangstone og individuelle hensyn til den enkeltes privatliv, når tjenesten ellers tillader det.
Vi har i et almindeligt år i gennemsnit 140 sejldage uden for basehavnen i Korsør. De bliver typisk fordelt med øvelser på 10-20 dage, patruljering i op til 6 uger ad gangen og i beredskabsperioden med sejlads af 2-3 måneders varighed.
Om stillingen
Du vil enten blive en del af skibets Sea Combat eller Air Defence sektion. Din primære opgave vil være at indgå i vagttørnen i fregattens Operationsrum, hvor opgaven primært er billedopbygning omkring egen og andre enheder.
I den forbindelse vil du bl.a. arbejde med overflade- eller luftkrigsførelse, samt betjene skibets avancerede sensor- og våbensystemer.
Vi kan tilbyde et alsidigt job med faglige udfordringer og mulighed for udvikling inden for kampinformationsfaget. Vi lægger vægt på fortsat udvikling for den enkelte med kurser og efteruddannelse, hvor vi tager udgangspunkt i enhedens behov, din baggrund og dine fremtidige ønsker.
Der vil være mulighed for udlån til øvelsessejlads med andre enheder samt deltagelse i international mission.
Om dig
Du har gennemført Søværnets basisuddannelse eller er i forvejen KI-uddannet og har interesse for funktionerne og opgaverne i fregattens Operationsrum.
Du er energisk, initiativrig og har mod på at give en ekstra hånd med, når der er travlt. Desuden forventer vi, at du er i stand til at arbejde selvstændigt, men samtidig har evnen til at samarbejde med dine kolleger og opretholde og udvikle holdånden i operationsrummet.
Du skal ligeledes kunne arbejde under pres og være omstillingsparat, når hverdagen bliver hektisk.
Kvalifikationer
Krav:
Militær basisuddannelse
Kan sikkerhedsgodkendes til HEMMELIGT
Ønskeligt:
TAC 540 Forudsætningsskabende Kampinformation
TAC 550 Grundlæggende Kampinformation
Diverse KI-speciale kurser
Erfaring fra sejlads med DIV 11, 21 og 22’s enheder
Helbredskrav:
Godkendt og tastet helbreds- og tandundersøgelse (blåt bevis).
Forsvarets Fysiske Basiskrav.
Grundvaccination.
Egnet til INTOPS.
Egnet til røgdykker
Ansættelsesvilkår
Stillingen er en marinekonstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.
Dit faste tjenestested vil være i Korsør.
Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Oversergent Mathias Vistisen Christiansen på 2E-IVER-LEKI@MIL.DK eller telefon +45 29646017.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Birgit Dyrholm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 71 eller mail FPS-BDY@MIL.DK.
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Ansøgningsfrist er 25. juli 2024 og samtaler forventes afholdt uge 31. Stillingen er til besættelse 1. september 2024 eller efter aftale.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.
FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
Om 2. Eskadre (2 ESK)
2. Eskadre er den primære leverandør af Danmarks sømilitære kampevne. Eskadren løser opgaver i danske farvande, regionalt og globalt.
Opgaverne spænder bredt fra støtte til politiet, bidrag ved humanitære operationer, træning af samarbejdspartnere til indsættelse i krigsmæssige operationer.
2. Eskadre består af moderne højteknologiske luftforsvarsfregatter og antiubådsfregatter samt Subsurface & Seabed Warfare Division (SSW) der samordner Søværnets Dykkertjeneste og minerydningsenheden Mine Counter Measures Denmark, så Forsvarets undervandskapaciteter kan leveres koordineret og effektivt. 2. Eskadre arbejder kontinuerligt for at være en god og attraktiv arbejdsplads, og vores opgave som styrkeproducent er, at få det komplekse samspil mellem besætninger og en avanceret teknologi til at yde optimalt for at kunne løse Søværnets opgave: At sikre Danmarks interesser fra havet – med magt om nødvendigt.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Slagelse Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Flådestation Korsør, Sylowsvej , 4220 Korsør
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 25-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6080657