Bliv forsyningsassistent på fregatten IVER HUITFELDT: Ansvar og eventyr til søs

Profilbillede
dato

Fregatten IVER HUITFELDT søger en ansvarsbevidst og erfaren forsyningsassistent, der i tæt samarbejde med forsyningsbefalingsmanden vil have ansvaret for bestillinger, modtagelse, fordeling og kunne også omfatte udarbejdelse af erstatningsattester samt returhåndtering af alle typer materiel til og fra skibet.

Om os

Fregatten IVER HUITFELDT er den første af i alt tre fregatter i IVER HUITFELDT-klassen – alle med basehavn i Korsør, og skibene er søværnets største sejlende enheder. Fregatterne er højteknologiske skibe, der kan løse en bred vifte af sømilitære opgaver – såvel nationalt som internationalt. Det er en af Danmarks mest komplekse arbejdspladser, når det drejer sig om mangfoldighed af moderne teknologi og menneskeligt samspil. IVER HUITFELDT gennemgik i 2023 et seks ugers træningsforløb i England, hvilket medførte at det i 1. kvartal 2024 kunne udsendes til en skarp mission i Rødehavet. Hvad 2025 bringer er endnu uklart, men såfremt fregatten skal udsendes i internationale operationer vil træning og klargøring af fregatten få højeste fokus.

Om stillingen

Forsyningssektionen består af én logistikofficer, én befalingsmand, én konstabel og én sanitetsassistent fra hospitalet. Sektionen er en del af Logistikdivisionen, som tæller i alt 33 personer.
Som medlem af forsyningssektionen vil dine hovedopgaver være at:
• Pakke, udpakke og fordele materiel af alle typer til og fra skibet.
• Foretage bestillinger og returneringer af materiel i DeMars-systemet.
• Assistere, efter anvisning fra Forsyningsbefalingsmanden, med kontrol af forsyningsforvaltningen ombord på skibet.
Dine primære ansvarsområder vil være:
• At håndtere bestillinger og returneringer fra skibets regnskabsførere.
• At støtte skibets forsyningsbefalingsmand, regnskabsførere og divisionsofficerer med almindelige henvendelser vedrørende forsyningsforvaltning.
Dine sekundære opgaver vil inkludere:
• Deltagelse i skibets havari- og kampberedskab, f.eks. som røgdykker eller plotter.
• Deltagelse i helikopteroperationer, f.eks. som surringsgast eller redder.
• Deltagelse i gummibådsoperationer og sætning/bjærgning af RHIB som dækspersonel.
• Ordonnans, dæksvagttjeneste både i og uden for basehavnen, samt diverse øvrige opgaver.
For at kunne deltage i dette beredskab vil du blive efteruddannet i de relevante færdigheder enten på Søværnets skoler eller lokalt.

I basehavnen Korsør samt i udenlandske havne vil du deltage i dæksvagttjeneste og have en rolle i havariberedskabet.

Vi tilbyder et alsidigt job med mulighed for personlig og faglig udvikling, herunder et uddannelsesforløb med kurser og efteruddannelse tilpasset din baggrund.

Sejlads med Fregatten IVER HUITFELDT kan inkludere både nationale og internationale opgaver, herunder INTOPS-deployeringer af op til 2 til 3 måneders varighed til verdens brændpunkter.

Om dig

Krav og Ønsker

Krav:
• Gennemført basisuddannelse inden for Forsvaret (kan opnås ved første mulige lejlighed, hvis ikke allerede gennemført).
• Den grundlæggende DeMars-uddannelse.
• Myndighedsbeholdning, DeMars 904.
• Kørekort til motorvogn op til 3400 kg (lille kørekort).
Ønskeligt:
• Uddannelse som forsyningsekspedient, lagerekspedient eller lignende.
• Uddannelse som røgdykker.
• Gaffeltruckbevis.
• Gode engelskkundskaber i tale.
Det er vigtigt, at du har et godt humør, gode samarbejdsevner, ordenssans og forståelse for andre mennesker. Du skal være indstillet på at yde god service, da du dagligt vil have kontakt med skibets regnskabsfører og besætning på alle niveauer.
Du skal være omstillingsparat og klar til at påtage dig de udfordringer, der følger med fregatten IVER HUITFELDT’s deltagelse i NATO’s stående fregatstyrker og fremtidige opgaver.

Vi lægger vægt på fysisk og psykisk velvære og arbejder aktivt mod Forsvarets krav til militær fysisk træning. Du skal enten være, eller kunne erklæres egnet til INTOPS, og du skal have eller kunne erhverve godkendt helbreds- og tandundersøgelse (blåt bevis).

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en marinekonstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.


Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Korsør.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Forsyningsbefalingsmand, oversergent Birger Gram 2E-IVER-FSB@fiin.dk.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Birgit Dyrholm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 71 eller mail FPS-BDY@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 21. oktober 2024 og samtaler forventes afholdt uge 43 og 44. Stillingen er til besættelse 1. december 2024 eller efter aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om 2. Eskadre (2 ESK)
2. Eskadre er den primære leverandør af Danmarks sømilitære kampevne. Eskadren løser opgaver i danske farvande, regionalt og globalt.
Opgaverne spænder bredt fra støtte til politiet, bidrag ved humanitære operationer, træning af samarbejdspartnere til indsættelse i krigsmæssige operationer.

2. Eskadre består af moderne højteknologiske luftforsvarsfregatter og antiubådsfregatter samt Subsurface & Seabed Warfare Division (SSW) der samordner Søværnets Dykkertjeneste og minerydningsenheden Mine Counter Measures Denmark, så Forsvarets undervandskapaciteter kan leveres koordineret og effektivt. 2. Eskadre arbejder kontinuerligt for at være en god og attraktiv arbejdsplads, og vores opgave som styrkeproducent er, at få det komplekse samspil mellem besætninger og en avanceret teknologi til at yde optimalt for at kunne løse Søværnets opgave: At sikre Danmarks interesser fra havet – med magt om nødvendigt.


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Slagelse Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Flådestation Korsør, Sylowsvej , 4220 Korsør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-10-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6118139

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet