Bliv logistikofficer på fregatten IVER HUITFELDT og led en alsidig division af motiverede søfolk

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du kaptajn/kaptajnløjtnant eller erfaren premierløjtnant? Så har du nu muligheden for at søge en spændende stilling som logistikofficer (LGO), hvor du kommer til at stå i spidsen for en alsidig division fuld af motiverede søfolk.
Lyder det som noget for dig, så er du måske vores nye LGO på fregatten IVER HUITFELDT.

Om os

Fregatten IVER HUITFELDT tilhører 2. Eskadre, der opstiller enheder til maritime operationer alle steder i verden - fra humanitær bistand til krigsoperationer. Skibet er én af tre fregatter i IVER HUITFELDT-klassen, som er Søværnets største og primære kampenheder. Fregatterne er højteknologiske skibe, der kan løse en bred vifte af sømilitære opgaver – nationalt såvel som internationalt – med et fokus på områdeluftforsvar.

IVER HUITFELDT og besætningen afsluttede i december 2023 et intensivt træningsprogram og vendte i april 2024 hjem fra to måneders deployering til Rødehavet. Vi skal være klar til lignende opgave i 2025.

På IVER HUITFELDT har vi en stærk kultur, og vi ved, at det er vores faglige stolthed, kammeratskab og positive arbejdstilgang, som gør os i stand til at stille op hvor og når, der er brug for det. Vi lægger derfor vægt på at skabe en dagligdag med et godt arbejdsmiljø, en god omgangstone og individuelle hensyn til den enkeltes privatliv, når tjenesten ellers tillader det.

På et almindeligt år har vi i gennemsnit 140 sejldage uden for basehavnen i Korsør. De bliver typisk fordelt på forskellige øvelser (typisk 10-20 dages varighed), patruljering i op til 6 uger ad gangen og/eller beredskabsperioder med sejlads af ca. 2 måneders varighed.

Om stillingen

LGO er den rutinerede leder af logistikdivisionen, der består af fire sektioner med i alt 2 officerer, 4 befalingsmænd og 29 konstabler. LGO er divisionsofficer og indgår i skibsledelsen.

LGO er:
• Ansvarlig over for chefen for enhedens generelle forvaltning og administration, herunder materiel, forplejning, forsyning samt sanitet og dæk.
• Flyvesikkerhedsofficer og Flight Deck Officer ved helikopteroperationer under gang.
• ”Ashore Liaison Officer” i forbindelse med operative opgaver, der fordrer direkte forbindelse til myndigheder og enheder.
• Kontaktperson/forbindelsesofficer til civile myndigheder, herunder havnemyndigheder, skibshandlere, agenter og lignende.

LGO er således en central figur i relation til opgaver på tværs af enhedens organisation og indgår derfor i tæt tværfagligt samarbejde.

Jobbet giver mulighed for at deltage i udviklingen af en Søværnets skarpeste enheder, i en eskadre der har høje ambitioner i forhold til, hvad det vil sige at være en kampklar enhed på internationalt niveau.

Om dig

Du er kaptajn/kaptajnløjtnant eller erfaren premierløjtnant, der trives med en omskiftelig hverdag, hvor planlægningen til tider ændres med kort varsel.
Hvis du er premierløjtnant og ikke har gennemført VUK eller anden relevant uddannelse på tilsvarende niveau, vil der være mulighed for at indgå en uddannelsesaftale og du vil i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.

Der er ikke konkrete ønsker om tidligere værn, tjenestested eller funktion, da ”rettidig omhu” og gode lederegenskaber er det essentielle for stillingen. Stillingen medfører en høj forventning om evner og flair for lige dele samarbejde og gennemslagskraft overfor såvel kollegaer som over for myndigheder, agenter og øvrige kontakter med videre. Stillingen kan være udfordrende, da der ofte skal løses uforudsete opgaver med mange interessenter, såvel interne som eksterne.

I besætningen er der ikke langt fra høj til lav, derfor tager du selv initiativ og byder ind med din viden og erfaringer i forhold til eksisterende og nye opgaver. På samme vis er du god til at tage imod andres input til dine egne ansvarsområder, og er ikke for fin til selv at gå i gang.

Uanset hvilken baggrund du har, vil der være en periode, hvor du skal tilegne dig ny viden og måske lære et nyt håndværk fra bunden. Du vil kunne imødese ’on the job training’, modtage sidemandsoplæring og blive sendt på uddannelse, for at blive klædt på. De specifikke tekniske værktøjer og indsigt i relevante bestemmelser skal vi nok sørge for at give dig, så længe du sørger for at bidrage med den rette indstilling. Høj motivation og evne til at arbejde selvstændigt er en forudsætning.
I det daglige kommer du hurtigt til at arbejde med alle aspekter af logistik, men stillingen indeholder også en væsentlig deltagelse i skibets indsatsevne over for havari, idet LGO er en ledende figur på skibets forbinderplads.

Du kan se frem til en hverdag, hvor der lægges vægt på initiativ, professionalisme, teamwork og et udpræget ’service gen’.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til klassifikationsgraden HEMMELIGT og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for fregatten IVER HUITFELDT, kommandørkaptajn Tue Husted (2E-IVER-CH/30169410).

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent Helle Elgaard Peterslund, Forsvarsministeriets Personalestyrelse, på telefon 728 19104

Ansøgningsfristen er den 27. oktober 2024 og vi forventer at holde samtaler den i uge 44.

Stillingen er til besættelse 1. december 2024 eller efter aftale.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM 2. ESKADRE (2. ESK)
2. Eskadre er den primære leverandør af Danmarks sømilitære kampevne. Eskadren løser opgaver i danske farvande, regionalt og globalt.
Opgaverne spænder bredt fra støtte til politiet, bidrag ved humanitære operationer, træning af samarbejdspartnere til indsættelse i krigsmæssige operationer.

2. Eskadre består af moderne højteknologiske luftforsvarsfregatter og antiubådsfregatter samt Subsurface & Seabed Warfare Division (SSW) der samordner Søværnets Dykkertjeneste og minerydningsenheden Mine Counter Measures Denmark, så Forsvarets undervandskapaciteter kan leveres koordineret og effektivt. 2. Eskadre arbejder kontinuerligt for at være en god og attraktiv arbejdsplads, og vores opgave som styrkeproducent er, at få det komplekse samspil mellem besætninger og en avanceret teknologi til at yde optimalt for at kunne løse Søværnets opgave: At sikre Danmarks interesser fra havet – med magt om nødvendigt.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Slagelse Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Flådestation Korsør, Sylowsvej , 4220 Korsør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-10-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6127744

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet