Dømt for grov vold

Profilbillede
dato

Offeret mistede to liter blod, før han blev efterladt stærkt mishandlet ved sygehuset i Køge.

Retten i Roskilde har fredag fundet en 23-årig mand fra Sorø skyldig i særlig grov vold mod en 22-årig mand, der i januar måned blev efterladt stærkt mishandlet foran sygehuset i Køge.

Den 23-årige blev straffet med fængsel i 3 år og 9 måneder.

Det 22-årige offer blev i flere timer frihedsberøvet og kørt i bil rundt på Sjælland, mens han fik flere knytnæveslag og desuden blev skåret og stukket med en knust flaske. Volden var så omfattende, at den 22-årige mand mistede op mod to liter blod, før han til sidst blev efterladt på pladsen foran Køge Sygehus. 

Et andet forhold omhandlede en 48-årig mand fra Korsør, der 5. november 2022 blev udsat for vold i form af flere slag og spark hvilket medførte flere brud på knogler i ansigtet.

Den 23-årige blev desuden også fundet skyldig i en række andre forhold om blandt andet vold, trusler, ulovlig tvang og hvidvask. 

”Der er tale om en meget grov sag hvor offeret ikke bare har skulle tåle en betydelig mængde vold, men også har måtte tåle at blive filmet med den ydmygelse der ligger i det.”, siger senioranklager Andreas Dahl fra anklagemyndigheden hos Midt- og Vestsjællands Politi. 

Den dømte blev efter dommen varetægtsfængslet med henblik på afsoning. 

En 27-årig mand er tidligere idømt halvandet års fængsel for en mindre rolle i samme overfald på den 22-årige. Derudover er yderligere en 34-årig mand tiltalt for at have taget del i overfaldet. Hans sag er endnu ikke berammet ved retten. 
 
Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi