Elektronikassistent (EKA) til fregatten IVER HUITFELDT

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet


Fregatten IVER HUITFELDT søger en leder, med bred teknisk erfaring, til styring af et velfungerende team under stadig udvikling.
Fregatten IVER HUITFELDT sejler operativt, hvorved der er mulighed for at opleve et varieret sejladsmønster fra den sydlige varme til den nordlige kulde.
Har du mod på at sejle i den skarpe ende af Søværnets, så søg nu!





Om os


Sammen med sine to søsterskibe tangerer fregatten IVER HUITFELDT (IVER) til at være en af Danmarks mest avancerede arbejdspladser når det drejer sig om mangfoldighed af moderne teknologi og netværkssystemer. Samtidig er IVER HUITFELDT-klassen Søværnets største sejlende enhed.

Elektroniksektionen i fregatten IVER HUITFELDT består af otte konstabler, to befalingsmænd og en elektronikofficer. Sektionen er en del af Våben- og Elektronikdivisionen, der ledes af skibets Våben- og Elektronikofficer. Sektionen varetager drift og vedligehold på skibets netværks-, sensor-, kommunikations- og navigationssystemer, der udgør ca. halvdelen af alle skibets tekniske systemer.

IVER er i øjeblikket i gang med operativ opkøring i DANSARC forløbet med henblik på deployering i 2024. Dertil har IVER omtrent 150 sejldage i 2023 og 2024. Når IVER ikke sejler ligger vi i basehavn ved Flådestation Korsør.
IVER hører hjemme i Division 21 under 2. Eskadre.



Om stillingen

Du skal som sergent i elektroniksektionen assistere sektionens elektronikbefalingsmand med den daglige ledelse af arbejdet i sektionen.
Du vil komme til at arbejde i en organisation, hvor hvert besætningsmedlem skal kunne løse mange forskellige opgaver og hvor kompetenceniveauet er højt.

Som befalingsmand vil du være daglig leder af otte specialister, samtidig med at du har den brede tekniske viden, som gør dig til sparringspartner for medarbejderne.

Du vil indgå som en del af skibets elektroniksektion med:
- Vedligehold af skibets elektroniksystemer, herunder sensor-, kommunikations- og navigationssystemer.
- Vedligeholdelse og kontrol af skibets mange netværk og IKT-systemer
- Servicering og support af brugere.
- Indgå i skibets organisation under sejlads, hvor der vil være fokus på hurtig reparation af udstyr, så skibet kan forsætte sin øvelse/kamp.
- Opretholde beredskabet til søs.
- Indgå i dagligt arbejde og vagt i basehavn.

Vi lægger vægt på fleksible rammer under ansvar, inden for de muligheder som Forsvarets fokus på tilpasning af opgaver og organisation giver. Vi tilstræber et godt arbejdsmiljø blandt andet gennem en uformel, åben og fordomsfri omgangstone om bord.

Vi kan tilbyde et alsidigt job med mulighed for udvikling, herunder et uddannelsesforløb med kurser og efteruddannelse, hvor vi tager udgangspunkt i din baggrund, og de kompetencer, som du skal have i din specifikke stilling. Der må derfor påregnes rejseaktiviteter ifm. kurser, seminarer m.v. udover sejlende tjeneste.



Om dig

Du har en baggrund som elektronikfagtekniker eller tilsvarende, og du har gennemført eller ønsker at gennemføre sergent grunduddannelsen.
Alternativt, hvis du kommer fra det civile, har du en baggrund som mellemleder med teknisk speciale.
Stillingen kan besættes af en ikke-sergentuddannet person, men der vil i det givne tilfælde blive lavet en uddannelseskontrakt.

Du besidder en naturlig autoritet, arbejder struktureret og har indblik i HR.

Hvis du har en grunduddannelse fra Hæren eller Flyvevåbnet vil det være muligt, at overgå til Søværnet med et tre-ugers kursus, samt en teknisk efteruddannelse.

Hvis du har en civil baggrund vil du skulle gennemgå Søværnets basisuddannelse.

Du har et åbent sind og trives godt i et fleksibelt miljø, hvor hverdagen til tider kan blive lidt hektisk. Du opfatter nye udfordringer som noget positivt og besidder generelt en ”can do”-tilgang til dit arbejde. Du har et veludviklet helhedssyn som med lethed sætter dig i stand til at gennemskue opgavernes sammenhæng og din rolle i opgaveløsningen.

Kvalifikationer
Krav:
- Du er i gang med eller har afsluttet uddannelse som elektronikfagtekniker, datatekniker eller tilsvarende, og har flere års erfaring med at arbejde som tekniker.
- Du kan godkendes til NATO SECRET.

Ønskeligt:
- Du har arbejdet som sergent, eller er uddannet til sergent – alternativt, du har arbejdet som mellemleder i det civile.
- Du har funktionsuddannelsen inden for de tekniske systemer ombord på IVER-kl. (TEK 300).
- Du har erfaring med at arbejde selvstændigt og med komplekse systemer.

Helbredskrav:
- Kan godkendes til helbreds- og tandundersøgelse (blåt bevis)
- Kan bestå Forsvarets Fysiske Test
- Egnet til røgdykker

Hvis du har en gymnasial uddannelse (STX, HHX, HTX eller HF), kan du senere som medarbejder i Søværnet søge ind på Søværnets løjtnantsuddannelse og blive officer i Søværnet. Læs mere om løjtnantsuddannelsen her (link: https://karriere.forsvaret.dk/uddannelse/soevaernet/lojtnant/)



Ansættelsesvilkår

Stillingen er en sergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en på konstabelniveau med et godt udviklingspotentiale.

Hvis du ikke opfylder uddannelseskravet, kan du ansættes på en uddannelsesaftale, hvor du forpligter dig til at gennemføre og relevant uddannelseskrav. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau. Udnævnelse til sergent kan finde sted, når uddannelseskrav og Forsvarets fysiske basiskrav er opfyldt, samt når du har en godkendt helbreds- og tandlægevurdering og honorer de almene krav for udnævnelse.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Faglært tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Korsør.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Nærmere oplysning om stillingsindholdet kan fås ved henvendelse til fregattens elektronikofficer, Premierløjtnant Josef Peter Bøeg. Kontakt mail: 2E-IVER-EKO@mil.dk eller telefon 3016 9400 (EKO).

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Birgit Dyrholm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 71 eller mail FPS-BDY@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 12. maj 2024 og samtaler forventes afholdt umiddelbart efter. Stillingen er til besættelse efter aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om 2. Eskadre (2 ESK)
2. Eskadre er den primære leverandør af Danmarks sømilitære kampevne. Eskadren løser opgaver i danske farvande, regionalt og globalt.
Opgaverne spænder bredt fra støtte til politiet, bidrag ved humanitære operationer, træning af samarbejdspartnere til indsættelse i krigsmæssige operationer.

2. Eskadre består af moderne højteknologiske luftforsvarsfregatter og antiubådsfregatter samt Subsurface & Seabed Warfare Division (SSW) der samordner Søværnets Dykkertjeneste og minerydningsenheden Mine Counter Measures Denmark, så Forsvarets undervandskapaciteter kan leveres koordineret og effektivt. 2. Eskadre arbejder kontinuerligt for at være en god og attraktiv arbejdsplads, og vores opgave som styrkeproducent er, at få det komplekse samspil mellem besætninger og en avanceret teknologi til at yde optimalt for at kunne løse Søværnets opgave: At sikre Danmarks interesser fra havet – med magt om nødvendigt.
Skriv en generel beskrivelse af myndigheden eller hen standard logotekst her
Det nye sted hvor vi skal hente logotekster er på det nye CRK site


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Slagelse Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Flådestation Korsør, Sylowsvej , 4220 Korsør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6035425

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet