BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Brænder du for, at indgår i et stærkt team og deltage i havneelementets opgaveløsning? Har du det der skal til for, at blive en dygtig slæbebådsfører? Under bugseringsopgaver af skibe, fartøjer og andet flydende materiel i Korsør. Samtidigt med, at du også skal bruge hænderne i forbindelse med reparation og vedligeholdelse af bådmateriellet. Er du klar på at tage fat, hvor det er nødvendigt for at bidrage til vores fælles arbejdsplads som vi er meget stolte af. Så er den ledige stilling som fartøjsfører ved havneelementet i Flådestation Korsør noget for dig!
Hører du under følgende kategorier skal du ikke søge på dette opslag, men på det åbne opslag der findes på Job i forsvaret https://karriere.forsvaret.dk/uddannelse/soevaernet/marinekonstabel
• Civile uden forudgående militær uddannelse.
• Civile med forudgående militær uddannelse (Hæren, Søværnet og Flyvevåbnet samt Beredskabsstyrelsen).
• Personel fra Hæren; stampersonel og værnepligtige.
• Personel fra Flyvevåbnet; stampersonel og værnepligtige.
• Personel fra Beredskabsstyrelse; stampersonel og værnepligtige.
Husk at skrive i din ansøgning at du ønsker at søge på dette her opslag.
Om os
Som en del af 3. Eskadre er Flådestation Korsørs kerneopgaver at yde logistisk støtte til Søværnets skibe og myndigheder, samt operativ drift af flådestationen. Vores evne til at yde service er omdrejningspunktet for vores daglige virke. Vi er altid klar til at støtte Søværnet og Forsvaret, døgnet rundt, året rundt og overalt i verden.
Flådestation Korsør består af en ledelse, to sektioner, hhv. Operativ Støttesektion og Basesektion og et Garnisonselement. Vi er i alt 110 medarbejdere.
Vi lægger særligt vægt på initiativ, udvikling, professionalisme, trivsel og frihed under ansvar. Vi bruger en anerkendende ledelsesstil og, hvor godt humør har en stor betydning.
Basesektionen er inddelt i tre elementer, hhv. Havneelementet, Transportelementet samt Vagt- og Bevogtningselementet.
Stillingen er i Havneelementet, som består af i alt 9 medarbejdere samt en leder.
Havneelementet er kendetegnet ved en høj grad af lokalt kendskab til flådestationens opgaver, rytme og geografi.
Om stillingen
Som fartøjsfører ved havneelementet vil din kerneopgave være at føre havneelementets fartøjer, normalt op til flere gange pr. uge. Hvad enten det drejer om bugserassistance eller andre opgaver, der involverer havneelementets fartøjer, også uden for Flådestationens område. Lejlighedsvis transport af materiel mellem de to flådestationer samt Holmen ad søvejen vil forekomme. Du skal ligeledes - i høj grad - deltage i vedligeholdelse af havneelementets fartøjer, således, at disse fartøjer til stadighed er klar til at yde assistance til søværnets sejlende enheder. Arbejdsopgaverne omfatter som ovenfor nævnt en lang række serviceydelser til skibene, der kommer til Flådestationen. Som eksempel kan nævnes bunkring af olie og vand. Assisterer ved dykkeropgaver. Opgaverne i havnetjenesten er - lidt populært sagt, at være blæksprutte, så enhederne oplever den bedst mulige betjening, når de anløber Korsør. Kajarealerne er vores fælles arbejdsplads og dem holder vi ryderlige sammen med vores kolleger fra transportelementet.
Til at løse vores opgaver anvender vi fartøjerne ALSIN, BALDER, HERMOD og Minerydningsfartøj 4 (MSF 4).
Yderligere vil du, som en del af Basesektionen, indgå i Stationsvagten ved Flådestation Korsør, der er en 24 timers vagt. Du skal forvente 1 til 2 vagtdøgn pr. måned.
Havneelementet låner periodevis personel ud til andre dele af Søværnet, men det får vi almindeligvis - i dialog- lagt en plan for i god tid, så der også kan tages hensyn til private forhold.
Der vil være rejseaktivitet udover sejlende tjeneste samt arbejde uden for normal arbejdstid og i weekender. Der vil også være mulighed for at blive udlånt til flådestationens maritime støtteelementer, der leverer operativ logistik til Søværnets enheder i udlandet i begrænsede perioder.
Vi laver forskellige sociale aktiviteter med vores kolleger i Basesektionen så som hockey, fysisktræning og grillarrangementer.
Vi kan tilbyde et alsidigt job med mulighed for udvikling, herunder et uddannelsesforløb med kurser og efteruddannelse, hvor vi tager udgangspunkt i din baggrund.
Om dig
Vi lægger vægt på, at du har interesse i og flair for at fører et skib og de forventninger, der stilles hertil. Ligeledes lægger vi vægt på, at du har erfaring fra sejlende tjeneste, og gerne militære kompetencer fra andre dele af Forsvaret.
Du forventes, at være ansvarsbevidst, initiativrig og i stand til, at kunne arbejde både selvstændigt, men også fungere godt i små teams, hvor vi er indbyrdes afhængige af hinanden. Du skal kunne bevare overblikket i perioder, med en - til tider, hektisk hverdag. Omvendt skal du også kunne håndtere ventetiden mellem opgaverne.
Af personlige kompetencer lægges der vægt på fleksibilitet, og at du tager aktiv del i fællesskabet. For det er betydende faktorer i vores opgaveløsning.
Du vil ofte være en af de første som enhederne møder ved anløb af Flådestation Korsør, og skal derfor fremstå positiv og agere professionelt. Du skal derfor skulle kunne støtte og vejlede enhederne ved deres anløb.
Din håndtering af alle disse facetter, vil styrke havneelementets ansigt udadtil.
Du skal være indstillet på at arbejde på lørdag /søndag og helligdage samt i nattetimerne.
Vi vil fortrække, at du har en sømilitær baggrund og gerne en kystskipperuddannelse.
Herudover er der følgende krav.
• Du har dansk og engelskkundskaber svarende til 9. klasses afgangseksamen.
• Du skal have kørekort til kategori B.
• Du er egnet til INTOPS og har en godkendt helbreds- og tandundersøgelse (blåt bevis).
Såfremt du findes egnet til stillingen, vil du blive indkaldt til en jobsamtale, hvor du vil få lejlighed til, at fortælle lidt mere om dig selv og hvad der har motiveret dig til at søge stillingen.
Er du ansat i et af de andre værn og har gennemgået HBU/FBU skal du dertil gennemføre Søværnets Basisomskoling (BTS).
Har du ikke en kystskipperuddannelse skal du en tur forbi en navigationsskole. Uddannelsen tager 6. måneder og gennemføres som det er i dag på MARTEC i Skagen.
Er du civil og aldrig har modtaget en af basisuddannelserne vil du udover at skulle til en jobafprøvning i Jonstrup, gennemgå Søværnets Basisuddannelse (SBU).
Det er ønskeligt, at du er uddannet dykker i søværnet, eller er indstillet på at tage uddannelsen. I det havnetjenesten indgår i Flådestationens dykkerberedskab.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er en marinekonstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Dit faste tjenestested vil være i Korsør.
Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte lederen af havneelementet seniorsergent Dan Høj, mail 3e-kor-ldhne@mil.dk, telefon 30 45 04 92 eller chefen for basesektionen orlogskaptajn Mads K. Sørensen, mail 3e-kor-chbss@mil.dk, telefon 30 34 91 12.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Rikke Højlund ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail FPS-RTH@MIL.DK.
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Ansøgningsfrist er 28. juli 2024. Stillingen er til besættelse15. september 2024.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.
FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
Om 3. Eskadre (3 ESK)
3. Eskadre er en eskadre i Søværnet, som omfatter spændende og alsidige arbejdspladser, på sejlende enheder såvel som landtjenestesteder.
I 3. Eskadre får du ansvar og anerkendelse, samt stor mulighed for personlig og faglig udvikling.
Eskadrens opgaver omfatter sømilitære opgaver med særligt fokus på farvandene i og omkring Danmark, herunder myndighedsopgaver af permanent karakter samt civilt relaterede samfundsnyttige maritime opgaver.
3. Eskadre enheder løser Søværnets nationale opgaver 24/7/365.
Den største del af eskadrens enheder er beskæftiget med overvågning, suverænitetshåndhævelse, miljø- og transportopgaver samt søredning. Eskadrens enheder er desuden beskæftiget med uddannelse af officerselever.
Ud over de mange skibe er 3. Eskadre endvidere ansvarlig for drift af Flådestationerne Frederikshavn og Korsør, Kystredningstjenesten samt Søværnets Overvågningsenhed, med decentralt placerede enheder rundt om i landet.
3. Eskadre passer på Danmarks farvande – altid!
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Slagelse Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Flådestation Korsør, Sylowsvej , 4220 Korsør
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 28-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6076204