Flådestation Korsør: Assisterende dæksbefalingsmand til Fregatten PETER WILLEMOES

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du dæksbefalingsmand og søger du nye udfordringer? Har du lyst til at blive en aktiv del af ledelsen i et stærkt fagligt team, hvor du på daglig basis vil blive udfordret og samtidig præge personellet?
Så skal du søge stillingen som assisterende dæksbefalingsmand på Fregatten PETER WILLEMOES.

Om os

Fregatten PETER WILLEMOES tilhører 2. Eskadre, der opstiller enheder til internationale maritime operationer i verdens brændpunkter – fra humanitær bistand til krigsoperationer. Skibet er én af tre fregatter i IVER HUITFELDT-klassen, som sammen med fregatterne af ABSALON-klassen er Søværnets kampenheder. Fregatterne er højteknologiske skibe, der kan løse en bred vifte af sømilitære opgaver – nationalt såvel som internationalt.

I 2023 og 2024 er PETER WILLEMOES på beredskab, hvor vi bl.a. skal kunne løse internationale opgaver. De planlagte aktiviteter omfatter derudover bl.a. øvelsesvirksomhed med øvrige NATO partnere.

På PETER WILLEMOES vil vi gerne være kendt for at have en hverdag sammen, som hviler på professionalisme, involvering og ansvarlighed. Vi ved, at det er vores faglige stolthed, kammeratskab og positive arbejdstilgang, der er afgørende for PETER WILLEMOES’ kampevne. Du bliver derfor en del af en robust og sammentømret kampenhed, hvor sammenhold og personlig udvikling går hånd i hånd med en stærk militær og maritim ånd.

Vi har i gennemsnit 125 sejldage årligt uden for basehavnen i Korsør, hvor vi har operationer og øvelser i danske og udenlandske farvande. De bliver typisk fordelt med øvelser på 10-20 dage, patruljering i op til 6 uger af gangen og i beredskabsperioder med sejlads af to til tre måneders varighed.

Vi lægger vægt på fleksible rammer under ansvar inden for de muligheder, som Forsvarets fokus på tilpasning af opgaver og organisation giver.

Om stillingen

Du vil blive en del af dækssektionen, som består af fjorten menige, to befalingsmænd og en dæksofficer.

Dine opgaver vil bl.a. indeholde:

• Daglig ledelse af sektionens personel i samråd med dæksbefalingsmanden (DKB), samt kompetenceudvikling af personel.
• Uddannelse af fartøjsførere samt fartøjsgaster.
• Uddannelse og udcheckning af vagtassistentens (VAS) brug af dæksmateriel, såsom porte, luger, anker, fartøjskraner, dækskraner m.v.
• Assistere DKB i forbindelse med materiel til og fra enheden.
• Daglig ledelse af reparations- og vedligeholdelsesarbejde inden for dæksområdet i samarbejde med sektionens personel og DKB.
• Assistere i vedligeholdelse af skibets redningsmidler herunder overholdelse af udskiftningsterminer i samarbejde med DKB.
• Assistere med genforsyning for sektionen i samarbejde med DKB og med støtte fra forsyningsbefalingsmanden.
• Indgå i tørnen som vagtassistent både til søs og i havn.
• Fungere som flight deck director, som guider helikopteren ved landing og ved take-off.

Vi tilbyder et utraditionelt job, som samtidigt et job med mulighed for stor personlig udvikling, herunder uddannelsesforløb med kurser og efteruddannelse, hvor vi tager udgangspunkt i din baggrund og dine ønsker. I den forbindelse må der påregnes rejseaktivitet udover sejlende tjeneste.
Sejladser, vagter og kurser giver fridage, som enten udbetales eller afvikles som frihed i nogen grad efter dine ønsker og ud fra skibets handlingsprogram.
Da der årligt afholdes en træningstilstandsprøve, kan der tilbydes træning i arbejdstiden.

Om dig

Du skal være hjemmevant ombord på et af Søværnets skibe og have et generelt kendskab til det materiel, du vil arbejde med på dagligt basis. Opgaverne favner bredt og da vi på skibet hjælper hinanden, er det vigtigt, at du er omstillingsparat og klar til at give en hånd med; også på områder der ikke nødvendigvis er dine primære. Derfor skal du have et højt niveau af ansvarlighed, være sikkerhedsbevidst og have lyst til at tage ejerskab af materiellet, mandskabet og opgaverne.

Da du på længere sigt skal forestå undervisningen og videreudviklingen inden for havaribekæmpelse ombord, er det ønskeværdigt du har viden inden for havariområdet og har gennemslagskraft. Her vil erfaring med undervisning være en fordel.
Du skal kunne foregå som det gode eksempel, herunder være en synlig leder for dine folk.

Du skal være udadvendt og have en forståelse for den enkeltes styrker og svagheder, som udnyttes i fordelingen af arbejdsopgaver og efteruddannelse. I besætningen er der ikke langt fra høj til lav, derfor tager du selv initiativ og byder ind med din viden og erfaringer i forhold til eksisterende og nye opgaver. På samme vis er du god til at tage imod andres input til dine egne ansvarsområder.

Kvalifikationer
Helbredskrav:
- Godkendt og tastet helbreds- og tandundersøgelse (Blåt bevis)
- Godkendt og tastet træningstilstandsprøve
- Grundvaccination

Faglige krav:
- SBU (Søværnets Basisuddannelse)
- GSU (Grundlæggende Sergentuddannelse)
- Sikkerhedsgodkendelse til FORTROLIG
- Indsatsleder

Ønskelige faglige krav:
- Enhedsuddannelse skibsskrog IVER-kl.
- Status som Flight Deck Director.
- Operativ erfaring inden for havaribekæmpelse i skibe.
- Skydeleder
- MESS holdleder
- DEMARS Grundlæggende DEMARS(FELS)
- DEMARS 904 Myndighedsbeholdning
- DEMARS 965 Rekvirent(FELS)
- DEMARS PM 962 Værkstedsmedarbejder
- Truck B og kran D certifikat.
- Epoxycertifikat (personlig sikkerhed ved arbejde med EPOXY og isocyanater).

Vi lægger vægt på fleksible rammer under ansvar, inden for de muligheder som Forsvarets fokus på tilpasning af opgaver og organisation giver.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en sergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en marinekonstabel med et godt udviklingspotentiale.

Hvis du ikke opfylder uddannelseskravet, kan du ansættes på en uddannelsesaftale, hvor du forpligter dig til at gennemføre og relevant uddannelseskrav. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau. Udnævnelse til sergent kan finde sted, når uddannelseskrav og Forsvarets fysiske basiskrav er opfyldt, samt når du har en godkendt helbreds- og tandlægevurdering og honorer de almene krav for udnævnelse.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Korsør.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte OK Ulrik Petersen, 2E-WILM-LGO@mil.dk tlf. 30169436

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Birgit Dyrholm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 71 eller mail FPS-BDY@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 17. september 2023 og samtaler forventes afholdt uge 39. Stillingen er til besættelse 1. november 2023 eller efter aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om 2. Eskadre:
2. Eskadre er den primære leverandør af Danmarks sømilitære kampevne. Eskadren løser opgaver i danske farvande, regionalt og globalt.
Opgaverne spænder fra bidrag ved humanitære operationer til indsættelse i krigsmæssige operationer.
2. Eskadre består af moderne højteknologiske luftforsvarsfregatter og antiubådsfregatter. 2. Eskadre arbejder kontinuerligt for at være en god og attraktiv arbejdsplads, og vores opgave som styrkeproducent er, at få det komplekse samspil mellem besætninger og en avanceret teknologi til at yde optimalt for at kunne løse Søværnets opgave: At sikre Danmarks interesser fra havet – med magt om nødvendigt.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Slagelse Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Flådestation Korsør, Sylowsvej 8, 4220 Korsør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=185307&DepartmentId=18960&MediaId=4680&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5897316

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet