BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Har du lyst til et udviklende job med fokus på undervisning inden for miljøuddannelserne? Ønsker du frihed under ansvar, og vil du gerne gøre en direkte og mærkbar forskel for vores sejlende enheder og for Forsvarets miljøberedskab? Så skal du søge stillingen som faglærer i en velfungerende og engageret faggruppe, der hver dag er med til at udvikle og forbedre Forsvarets opgaveløsning.
Om os
Faggruppe SAR/NAV har ansvaret for at uddanne Søværnet til at varetage civile myndighedsopgaver og deltager samtidig som en aktiv medspiller i den taktiske uddannelse af Søværnets medarbejdere. Vi er en engageret faggruppe med specialister inden for SAR, navigation, havmiljø, fiskerikontrol og GMDSS. Der er et stort engagement, og selvom vi er specialister, så støtter vi hinanden på tværs af uddannelserne.
Center for Taktik (TAC) er Søværnets taktiske uddannelses-, trænings- og videnscenter, der har fokus på at gennemføre og udvikle attraktive, efterspurgte, opdaterede og fleksible militærfaglige taktiske uddannelser.
Vores hovedopgave er at uddanne og træne de taktiske medarbejdere, der skal operere, føre og lede Søværnets enheder i fred, konflikt samt krig. Det være sig sømilitær taktik, søredning, og fiskeriinspektion samt havmiljøopgaver. Vores primære kursister er stampersonel inden for kampinformation og kommunikation, samt vagtchefer og taktiske officerer.
TAC deltager også i NATO Maritime Operations Working Group, som udvikler NATO doktrinære grundlag. Derudover støtter vi Søværnets træningselement med Searidere under DANSARC forløb.
På den måde er TAC en spændende arbejdsplads, der omfavner udvikling, uddannelse og træning inden for hele Søværnets taktiske virke. Vil du være med til at udvikle Søværnet, er TAC stedet for dig.
Find os også på Facebook.
Om stillingen
Du vil blive hovedansvarlig for uddannelser relateret til havmiljø og fiskeriinspektion.
Du får ansvaret for planlægning, gennemførelse, kontrol og rapportering af undervisningen inden for fagområderne, samt udføre funktionerne som kursusofficer og faglærer i relation hertil.
Gennemførelsen af kurser inden for områderne havmiljø og fiskeriinspektion sker i samarbejde med eksterne undervisere og myndigheder, herunder biologer og politiet.
Foruden dine primære fagområder, ønsker vi på sigt at du også kan støtte de andre uddannelser i faggruppen. Det kan være inden for SAR (Search and Rescue), GMDSS (kommunikation), ARPA (radar) og ECDIS (elektronisk søkort). På samme måde vil de andre støtte dig, så vi sikrer os en høj kollegial støtte på tværs i faggruppen.
Stillingen giver på den baggrund gode muligheder for personlig udvikling i den retning, du ønsker.
Har du lyst til jobbet og opgaverne, men svært ved at arbejde i Frederikshavn, så har vi gode erfaringer med fast tjenestested uden for Frederikshavn og udbredt brug af hjemmearbejdspladser. Inden for nær fremtid forventer vi at have etableret en afdeling med kontorpladser og undervisningslokaler på Holmen i København. Din geografiske placering skal derfor ikke hindre dig i at søge.
Der kan forventes rejseaktivitet i forbindelse med kursusafvikling samt kursusudvikling, hvor der skal indhentes erfaringer fra vores samarbejdspartnere.
Som alle stillinger på TAC vil der også være mulighed for at deltage som Searider, når SVK træningselement gennemfører træning for enheder til søs i DANSARC-regi.
Om dig
Du er enten kaptajnløjtnant eller premierløjtnant og gerne med operativ erfaring inden for havmiljøopgaver og/eller fiskeriinspektion. Det vigtigste er, at du har interesse, lyst og drivkraft til at fordybe dig og udvikle dine egne og faggruppens andre fagområder. Hvis du er premierløjtnant skræddersyer, vi en udviklingsplan sammen med dig frem mod udnævnelse til kaptajnløjtnant. Hvis du allerede er kaptajnløjtnant, er der mulighed for at læse MMS, under hensyntagen til TAC kursusproduktion.
Du har lyst til at undervise og har mod på at udvikle dine pædagogiske evner efter de nyeste principper, herunder særligt en digital tilgang til undervisning.
TAC er fokuseret på at kompetenceudvikle den rette person. En sådan udvikling kan være gennemgang af relevant videreuddannelse - nationalt som internationalt - og udvekslingsforløb med danske eller udenlandske myndigheder.
Generelt er der meget frihed under ansvar i stillingen, hvilket du som person skal kunne leve op til. Det kan til gengæld give en stor fleksibilitet i tjenesten.
Du er sikkerhedsgodkendt til NATO SECRET, og du skal kunne bestå Forsvarets Fysiske Basiskrav.
Ansættelsesvilkår
Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Faggruppeleder Morten Havbæk Brandt på tlf. 72855385.
Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR Konsulent, kaptajnløjtnant Henrik Wenzell, ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf.
32 66 55 16.
Stillingen er ledig fra d. 1. januar 2024 og ønskes besat hurtigst muligt herefter.
Ansøgningsfristen er den 3. januar 2024, og vi forventer at holde samtaler umiddelbart efter.
Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.
Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Fast tjenestested Korsør.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Slagelse Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Flådestation Korsør, Sylowsvej , 4220 Korsør
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 03-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5957498