Kampinformationsbefalingsmand (KIB) til fregatten NIELS JUEL

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du selvstændig, energisk og effektiv, og har du mod på at indgå i et skarpt taktisk miljø, så søger NIELS JUEL en befalingsmand til at indgå i en professionel og dynamisk Operationsdivision.

Om os

Fregatten NIELS JUEL tilhører 2. Eskadre, der bl.a. opstiller enheder til internationale maritime operationer i verdens brændpunkter – fra humanitær bistand til ”full scale war”. NIELS JUEL er en ud af tre fregatter, der indgår i Eskadrens Division 21.

Fregatten gennemførte i 2022 Danish Sea And Readiness Check (DANSARC) og var efterfølgende i 2023 indsat i NATOs Very high readiness Joint Task Force (VJTF), tidligere også kendt som SNMG 1. Her var fregatten bl.a. indsat i Middelhavet for at være klar til at understøtte en potentiel evakuering af danske statsborgere fra Israel. I efteråret 2024 skal Niels Juel igen indgå i NATOs beredskab.

Du bliver derfor en del af en af Søværnets største kampenheder, hvor der er stor fokus på de militære kernekompetencer og som ad flere omgange de seneste år, har været indsat i forskelligeartede skarpe opgaver.
Du bliver del af et team, som arbejder målrettet mod at være ”best of class”. Der er en stærk og positiv ”fregat”-kultur ombord med rod i Søværnets traditioner og en høj faglig stolthed.

NIELS JUEL har basehavn i Korsør og tjenestested i Slagelse.


Om stillingen

Som KIB er du den højest rangerende af de vagtgående KI-befalingsmænd. Du vil, sammen med kampinformationsassistenterne, stå for den daglige ledelse og drift af de enkelte subteams. Ligeledes er du, i samarbejde med Leder Kampinformation (LEKI) og de taktiske officerer, en vigtig spiller i arbejdet med at fastholde et højt træningsniveau i hele sektionen, således at enheden altid er klar til at blive indsat. Herudover er du LEKI’s nærmeste rådgiver vedrørende både KI-faglige, driftsmæssige og personelmæssige spørgsmål.

Tjenesten kan deles op i to elementer: basehavn og sejlads. I basehavn står du sammen med divisionens andre befalingsmænd, for den daglige ledelse af KI’ernes arbejde, herunder faglig træning, udvikling af taktiske produkter og planlægning af tjenesten. Under sejlads og indsættelse i missioner vil du have ansvaret for at bemande operationsrummet som vagtholdsleder, ligesom du vil være ansvarlig for den praktiske ledelse af de enkelte warfare-directors under klartskib og i kamp. Du vil i både basehavn og udenlandsk havn, komme til at indgå som vagtassistent på lige fod med skibets øvrige befalingsmænd.

Jobbet giver mulighed for at blive en vigtig del af en af de bedst trænede enheder i Søværnet i en eskadre, der har høje ambitioner i forhold til, hvad det vil sige at være en kampklar enhed.
Stillingen kan besættes af en oversergent, alternativt en sergent, som er klar til forfremmelse.



Om dig

Du er som befalingsmand selvstændig, effektiv og i stand til at lede og fordele arbejdsopgaver i sektionen. Du er taktisk forankret eller har et stærkt ønske om at blive det, ligesom du er villig til at indgå i et dynamisk og taktisk skarpt team, der til tider arbejder hurtigt og med store krav til kvalitet. Du er omstillingsparat og afklaret med, at stillingen indebærer periodevis høj arbejdsbelastning og fravær fra hjemmet – til tider med kort varsel.

Vi søger først og fremmest en solid leder. Du skal derfor være indstillet på at arbejde selvstændigt og på egen hånd strukturere og rammesætte arbejdet for dine folk. Vi forventer, at du tager initiativ, tænker kreativt og er løsningsorienteret mod enhedens mange forskellige opgaver.

Hvis ovenstående profil passer på dig, kan vi tilbyde dig et job med personlig og faglig udvikling, hvor tingene aldrig står stille og hvor arbejdsopgaverne er spændende og mangeartede. Vi tilbyder dig muligheden for at komme helt ud i den skarpe, taktiske ende af Søværnet sammen med et team af dedikerede medarbejdere, der brænder for kernefagligheden og den identitet, der ligger i at sejle fregat.

Udover nedenstående krav er der oplistet en række faktorer som yderligere vil styrke dit kandidatur. Men har du den rette ledelses- og kompetenceprofil, kan du efterfølgende uddannes – uanset baggrund og værn.

Krav:
• GSU (Sergent grunduddannelse)
• Sikkerhedsgodkendt til HEMMELIGT.
• TAC 012 / TAC 560 (Fagkursus Kampinformation)

Helbredskrav:
• Godkendt og tastet helbreds- og tandundersøgelse (blåt bevis).
• Godkendt og tastet træningstilstandsprøve.
• Grundvaccination.
• Egnet til røgdykning.

Ønskeligt:
• Sejladserfaring som KI befalingsmand.
• Operativ erfaring fra Søværnet
• Air Controller
• Erfaring med ICC
• Erfaring med Taktisk Data Link
• Erfaring med administration af klassificerede netværksløsninger
• DeMars grunduddannelse.


Ansættelsesvilkår

Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en sergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til oversergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Korsør.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Leder Kampinformation på Niels Juel, Oversergent Martin Tage Falk Jensen på mail 2E-NIJU-LEKI@mil.dk.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Birgit Dyrholm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 71 eller mail FPS-BDY@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 7. april 2024 og samtaler forventes afholdt uge 15. Stillingen er til besættelse 1. juni 2024 eller derefter.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.


Om 2. Eskadre (2 ESK)
2. Eskadre er den primære leverandør af Danmarks sømilitære kampevne. Eskadren løser opgaver i danske farvande, regionalt og globalt.
Opgaverne spænder bredt fra støtte til politiet, bidrag ved humanitære operationer, træning af samarbejdspartnere til indsættelse i krigsmæssige operationer.

2. Eskadre består af moderne højteknologiske luftforsvarsfregatter og antiubådsfregatter samt Subsurface & Seabed Warfare Division (SSW) der samordner Søværnets Dykkertjeneste og minerydningsenheden Mine Counter Measures Denmark, så Forsvarets undervandskapaciteter kan leveres koordineret og effektivt. 2. Eskadre arbejder kontinuerligt for at være en god og attraktiv arbejdsplads, og vores opgave som styrkeproducent er, at få det komplekse samspil mellem besætninger og en avanceret teknologi til at yde optimalt for at kunne løse Søværnets opgave: At sikre Danmarks interesser fra havet – med magt om nødvendigt.


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Slagelse Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Flådestation Korsør, Sylowsvej , 4220 Korsør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6007570

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet