BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Er du en dygtig leder, der brænder for udviklingen af kampinformationsspecialet? Kan du lede gennem ledere, og derigennem bidrage til at fregatten er klar til at kæmpe – og vinde? Så er det måske dig vi skal bruge til at lede IVERs KI-sektion og styre dets O-rum
Om os
Fregatten IVER HUITFELDT tilhører 2. Eskadre, der opstiller enheder til internationale maritime operationer i verdens brændpunkter – fra humanitær bistand til krigsoperationer.
IVER HUITFELDT gennemfører Danish Operational Sea Training (DOST) ved Flag Officer Sea Training i fjerde kvartal 2023, hvorefter vi kan se frem til at indgå i det højeste beredskab nationalt og i NATO, hvilket skaber grundlaget for et varieret sejlprogram. Vi sigter grundlæggende mod at blive i stand til at kæmpe og vinde i scenarier, som andre enheder er nød til at trække sig fra. Kort fortalt handler det om at vi skal kunne levere varen i krig og konflikt.
På IVER HUITFELDT har vi en stærk kultur, og vi ved, at det er vores faglige stolthed, kammeratskab og positive arbejdstilgang, som gør os i stand til at stille op hvor og når, der er brug for det. Vi lægger derfor vægt på at skabe en dagligdag med et godt arbejdsmiljø, en god omgangstone og individuelle hensyn til den enkeltes privatliv, når tjenesten ellers tillader det.
Om stillingen
Som LEKI vil du være leder af KI-sektionen med KI-befalingsmanden (OS), 3 KI-assistenter (SG), 2 DLM (SG) og 14 KI-gaster under dig. Du vil være direkte undergivet OPO.
Du vil have ansvaret for daglig ledelse af KI-personellet og for de produkter, som sektionen leverer, eksempelvis ifm. klargøring til øvelser og ved udarbejdelse af SOP’er. Du er desuden ansvarlig for den faglige udvikling af KI-sektionen sammen med OPO. Endelig er du ansvarlig for udførelsen af diverse administrative opgaver såsom planlægning af arbejdstid, beholdningsansvar for O-rummets materiel m.v.
Til søs har du ansvar for, at sektionen leverer det gode situationsbillede, som de taktiske officerer, OPO og Chefen træffer deres beslutninger på baggrund af. I klart skib fungerer du som Ops Room Superviser, der sikrer, at O-rummet fungerer effektivt under pres.
Du indgår i tørnen som vagtassistent i havn.
Vi tilbyder et alsidigt job med faglige udfordringer og mulighed for udvikling inden for KI-faget. Vi lægger vægt på fortsat udvikling for den enkelte med kurser og efteruddannelse, hvor vi tager udgangspunkt i enhedens behov, din baggrund og dine fremtidige ønsker. Velvidende at denne stilling er en af de mest krævende stillinger om bord i sergentgruppen, har vi sikret muligheden for et progressivt overleveringsforløb med den afgående LEKI, hvor der vil være fokus på at du kan finde dig til rette i den nye stilling og blive støttet på dine forskellige udviklingsområder.
Om dig
Du er seniorsergent KI eller oversergent KI med seniorsergentpotentiale.
Du vil træde ind som mellemleder i og fører af et O-rum, hvor en del af personellet har begrænset erfaring. Vi forventer derfor, at du har gode evner for at motivere dine undergivne og sikre deres faglige udvikling, særligt dine underordnede mellemledere. Vi forventer ligeledes, at du sammen med dine mellemledere er i stand til at fordele arbejdet hensigtsmæssigt og skabe en effektiv organisation i O-rummet under sejlads. Endelig forventer vi, at du er fagligt dygtig og har indgående kendskab til de fleste warfare-områder.
Kvalifikationer
Krav:
At du kan sikkerhedsgodkendes til klassifikationsgraden HEMMELIGT
Fagkursus kampinformation
Grundlæggende sergentuddannelse
VUT I/ML (videreuddannelsestrin I for mellemledere eller ækvivalerende)
Ønskeligt:
VUT II/ML (videreuddannelsestrin II for mellemledere eller ækvivalerende)
Sejladserfaring som KI-befalingsmand fra 2. Eskadres Division 21 eller 22
Erfaring fra FOST/ Neustadt
Helbredskrav:
Godkendt og tastet helbreds- og tandundersøgelse (blåt bevis).
Godkendt og tastet træningstilstandsprøve.
Grundvaccination.
Egnet til INTOPS.
Hvis du har en gymnasial uddannelse (STX, HHX, HTX eller HF), kan du senere som medarbejder i Søværnet søge ind på Søværnets løjtnantsuddannelse og blive officer i Søværnet. Læs mere om løjtnantsuddannelsen her (link: https://karriere.forsvaret.dk/uddannelse/soevaernet/lojtnant/)
Ansættelsesvilkår
Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til seniorsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.
Dit faste tjenestested vil være i Korsør.
Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorsergent Michael Kruuse på 2E-IVER-LEKI@MIL.DK.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Birgit Dyrholm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 71 eller mail FPS-BDY@MIL.DK.
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Ansøgningsfrist er 31. december 2023 og samtaler forventes afholdt umiddelbart efter. Stillingen er til besættelse efter aftale.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.
FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
OM 2. Eskadre
2. Eskadre er den primære leverandør af Danmarks sømilitære kampevne. Eskadren løser opgaver i danske farvande, regionalt og globalt.
Opgaverne spænder fra bidrag ved humanitære operationer til indsættelse i krigsmæssige operationer.
2. Eskadre består af moderne højteknologiske luftforsvarsfregatter og antiubådsfregatter. 2. Eskadre arbejder kontinuerligt for at være en god og attraktiv arbejdsplads, og vores opgave som styrkeproducent er, at få det komplekse samspil mellem besætninger og en avanceret teknologi til at yde optimalt for at kunne løse Søværnets opgave: At sikre Danmarks interesser fra havet – med magt om nødvendigt.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Slagelse Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Flådestation Korsør, Sylowsvej , 4220 Korsør
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 31-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5952476