Næstkommanderende til skoleskibet ERTHOLM

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for at arbejde med kadetter, og har du desuden lysten til at lære samt arbejde med banjermestervirket, så er dette stillingen for dig.

Om os

Skoleskibsdivision 4 (SSD4) består af skoleskibene ERTHOLM og ALHOLM af HOLM-kl.

Vi uddanner taktiske officerselever (kadetter/kadetaspiranter) fra Søværnets Officersskole inden for navigation, sømandskab og ledelse i løbet af det første år af deres uddannelse. På ERTHOLM er kernen i vores sejladser netop at uddanne, og vi stræber mod at give kadetterne både udfordringer og erfaringer, hver gang vi forlader vores basehavn i Korsør.

ERTHOLM er en lille enhed med godt sammenhold og et højt fagligt niveau båret igennem af en god stemning. Vi sejler og arbejder tæt sammen med vores søsterskib ALHOLM, både i forhold til uddannelsen af kadetter og den almindelige drift af skibene. Vores primære operationsområde er indre danske farvande. Rent organisatorisk er vi underlagt 3. Eskadre, men vi samarbejder tæt med Søværnets Officersskole og Forsvarsakademiet.

Vores sejladsperiode ligger spredt henover året fra februar til november, primært med sejladser af omkring 10 dages varighed. De mellemliggende perioder går med afspadsering, alm. vedligehold, kurser og administrativt arbejde. Vi har i de seneste år ca. haft 130 sejldage om året, hvilket vi også forventer fremover.


Om stillingen

På skoleskibene i division 33 er du med til at udvikle og forme fremtidens officerer og vagtchefer i Søværnet.

Under sejlads agerer du i samarbejde med chefen bagvagt for de ombordværende kadetter, og desuden har du en central rolle under skibets operationer og ruller.

Ud over arbejdet med kadetterne bestrider du posten som leder af forvaltningsdivisionen, som dækker over de almindelige ansvarsområder for banjermester og regnskabsfører. Forvaltning er en væsentlig del af tjenesten som næstkommanderende, og du vil også fungere som enhedens sikkerhedsofficer.

Du kommer til at gennemgå et koncentreret uddannelsesforløb umiddelbart efter din ansættelse, således at du hurtigst muligt vil kunne udfylde stillingen til fulde. Uddannelsesforløbet kommer dels til at foregå til søs i form af skibskendskab og indsigt i rullerne om bord, samt opbygning af erfaring med de danske farvande, dels et forløb i land, hvor du opbygger et indgående kendskab til HOLM-klassen og vores modus operandi. Endeligt må det forventes, at du umiddelbart efter din ansættelse kommer til at gennemføre en del kurser relateret til de personelmæssige og administrative opgaver, såfremt du ikke har disse kurser i forvejen.


Om dig

Du er uddannet taktisk officer i Søværnet med minimum ét års erfaring som vagtchef. Gennem din sejlende tjeneste har du opbygget solid kompetence som navigatør, og du kan navigere og manøvrere egenhændigt og på sikker vis. Dine handlinger som vagtchef beror på konkret viden og erfaring, og du er i øvrigt i stand til at forklare og formidle denne viden. Endvidere har du et indgående kendskab til regler, metoder og teori inden for navigation og søvejsregler, og du er ligeledes dygtig til at lære fra dig.

Du har ageret bagvagt og gerne skoleofficer for kadetter, og har flair for uddannelse og udvikling af andre.

Du er i stand til at arbejde selvstændigt, og du har fokus på løbende at udvikle dig selv såvel som enheden. Du er initiativrig og innovativ i din opgaveløsning, samtidig med at du har et helhedsorienteret fokus.

Du kommer til at være banjermester for enheden, så du skal besidde gode administrative evner og være god til planlægning. Erfaring med arbejdstidsstyring, rejsestyring og personaleadministration er ønskeligt, men ikke forventeligt. Har du ikke disse kvalifikationer i forvejen, skal der forventes en del kursusaktivitet det første års tid.

Du har på længere sigt et ønske om og kan vurderes egnet til en chefstilling på HOLM-klassen, hvorfor du også løbende vil blive trænet og vurderet til dette.


Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 3, som omfatter premierløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for egnet til sejlads i nationale farvande.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Fast tjenestested er Slagelse.

Kontakt og ansøgning
Nærmere oplysning om stillingsindholdet kan fås ved henvendelse til chef på ERTHOLM, PL Lukas de Lony Pedersen, 3EERTH-CH@MIL.DK, eller tlf: 4130 9872

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR Konsulent, kaptajnløjtnant Henrik Wenzell, ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 32 66 55 16.

Ansøgningsfristen er d. 14. januar 2024. Stillingen skal besættes 1. marts 2024 eller snarest muligt. Samtaler forventes afholdt i uge 3-4. Ansøgningen sendes elektronisk via linket ”send ansøgningen”.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte
relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor
opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om 3. ESKADRE
3. Eskadre er en eskadre i Søværnet, som omfatter spændende og alsidige arbejdspladser, på sejlende enheder såvel som landtjenestesteder.

I 3. Eskadre får du ansvar og anerkendelse, samt stor mulighed for personlig og faglig udvikling.
Eskadrens opgaver omfatter sømilitære opgaver med særligt fokus på farvandene i og omkring Danmark, herunder myndighedsopgaver af permanent karakter samt civilt relaterede samfundsnyttige maritime opgaver.

3. Eskadre enheder løser Søværnets nationale opgaver 24/7/365.

Den største del af eskadrens enheder er beskæftiget med overvågning, suverænitetshåndhævelse, miljø- og transportopgaver samt søredning. Eskadrens enheder er desuden beskæftiget med uddannelse af officerselever.

Ud over de mange skibe er 3. Eskadre endvidere ansvarlig for drift af Flådestationerne Frederikshavn og Korsør, Kystredningstjenesten samt Søværnets Overvågningsenhed, med decentralt placerede enheder rundt om i landet.

3. Eskadre passer på Danmarks farvande – altid!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Slagelse Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Flådestation Korsør, Sylowsvej , 4220 Korsør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5954231

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet