Ekstraordinær medlemsvækst: Korsør-Tårnborg HK fordobler medlemstallet

Foto: Korsør-Tårnborg HK.
dato

Stor medlemsfremgang for håndboldklubben Korsør-Tårnborg HK. Det viser den nye opgørelse over DanskHåndbolds medlemstal for 2023.

Korsør-Tårnborg HK vækster med hele 120 procent – dermed har klubben fået yderligere 93 medlemmer og tæller nu i alt 170 håndboldspillere.

En væsentlig del af succesen skyldes klubbens tilbud til de 0-6-årige med såkaldt Trille Trolle-håndbold, der er en blanding af håndbold og leg. Her er man vokset fra to til 21 medlemmer i aldersgruppen. Men også blandt de ældre børneårgange går klubben flot frem.

På landsplan vokser DanskHåndbold ligeledes imponerende til det højeste medlemstal i ni år med 107.666 håndboldspillere. En stigning på 4.138 medlemmer.

Resultaterne skaber jubel hos chefen for DanskHåndbolds Udviklingsafdeling, Lars Møller.

”Især glæder det mig, at vi ser fremgang både blandt børn, unge og voksne. Æren skal i stor stil tilskrives vores mange frivillige ildsjæle ude i foreningerne, der leverer et utrætteligt stykke arbejde for at skabe gode fællesskaber og oplevelser for alle. Dem kan vi ikke takke nok for deres indsats,” siger han.

Kilde: DanskHåndbold
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.