Elektriker til Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste i Korsør

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Søger du efter nye udfordringer, og er du uddannet elektriker, automatiktekniker eller automatikfagtekniker?
Trives du med en hverdag med planlagte vedligeholdelsesopgaver, eftersyn, fejlsøgning i et spændende og sundt arbejdsmiljø? Så har vi måske stillingen til dig.

Om os

Vi består af både militære og civile medarbejdere, som alle er rutinerede medarbejdere med forskelligartede håndværksmæssige baggrunde.

Vi varetager el- og gyrotekniske opgaver, maler- og tømreropgaver samt maskinværksteds- og smedeopgaver. Endvidere har værkstedet ansvaret for regional låseteknisk service. Alt dette foregår i et dynamisk og tværfagligt miljø.

Vi lægger vi vægt på kvalitet og engagement i opgaveløsningen. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med en god og uformel omgangstone ledere og medarbejdere imellem.

Som vores nye kollega får du rig mulighed for personlig og faglig udvikling, som vil styrke dig i dit nye arbejde.

Vi arbejder 37 timer om ugen inkl. ½ times betalt frokostpause. Der er kaffe- og frugtordning, og der er kantine nær værkstedet. Der er lokal flekstidsaftale, som giver dig mulighed for at få privat og arbejdslivet til at gå op.

Om stillingen

Opgaverne vil være inden for stærk- og svagstrømsområdet på skibe og landanlæg. Derudover vil der også være arbejdsopgaver med fejlfinding, reparationer og kontroleftersyn.

Som vores nye kollega får du en grundig sidemandsoplæring i vores arbejdsprocesser.

Vi arbejder ofte sammen i små teams, og samtidig kan der være en del kursusaktiviteter.

Om dig

Vi forestiller os, at du er uddannet elektriker, automatiktekniker eller automatikfagtekniker med svendebrev gerne med nogle års erfaring inden for dit fag.

Du har kendskab til installation, fejlfinding, idriftsætning og betjening af stærk- og svagstrømsinstallationer.

Du skal være omhyggelig og systematisk i det daglige arbejde, og det forventes, at du leverer kvalitetsmæssigt godt arbejde.

Du skal have gode samarbejdsevner og være omstillingsparat.

Der er krav om kørekort til kategori B.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale Håndværker i Staten.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Afhængigt af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af personligt kvalifikationstillæg.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Dit faste tjenestested er Korsør.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Assisterende Værkstedsleder Jan Roslind på telefon 5123 9296.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Lasse Bruhn Bull på mail FPS-LBU@mil.dk.

Ansøgningsfristen er den 23. juni 2023 og samtaler forventes afholdt i forlængelse af ansøgningsfristen.
Ansættelse er efter aftale.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.


OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer inden for deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Slagelse Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, Vedligeholdelsesområde Korsør, Sylowsvej 8N, 4220 Korsør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=183602&DepartmentId=18959&MediaId=338&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5845743

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet