Ledende seniorbyplanlægger søges til spændende byudviklingsprojekter i Slagelse Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du stor interesse i at udvikle byer og gøre dem til steder, der er attraktive at leve, bo, arbejde, drive erhverv og investere i? Så er det måske dig, vi mangler her i Slagelse Kommune. Vi søger nemlig en engageret seniorbyplanlægger til at stå i spidsen for vores velfungerende planteam med 7 dygtige planlæggere.

Du skal have en stærk faglig baggrund inden for byudvikling og byplanlægning samt rigtig gode kompetencer inden for projektledelse.

Vi har gang i virkelig mange spændende opgaver, og mere venter forude. Med vores for nyligt vedtagne kommuneplan, boligpolitik og arkitekturpolitik har vi som mål at skabe attraktive boligområder og bymiljøer med arkitektur, der skaber livskvalitet. Der er flere store projekter på tegnebrættet. Vi arbejder bl.a. med bar mark projekter, hvor helt nye bydele skal realiseres, omdannelse af ældre erhvervsområder i byen til boliger og udvikling af motorvejsnære erhvervsarealer. Den grønne omstilling fylder naturligvis også meget. Derudover skal vi tage fat i arbejdet med en ny udviklingsplan for Korsør by, der skal have fokus på havnens og bymidtens udvikling.

Når vi ikke tegner linjerne til de store planer, fokuserer vi på at udarbejde lokalplaner til bolig- og erhvervsudvikling på tværs af kommunen. Vi samarbejder med vores kollegaer om udvikling af landdistrikter, placering af vindmøller, bevaringsværdige landskaber og bygninger, naturbeskyttelse og bæredygtighed med mere.

Rollen som seniorbyplanlægger
En stor del af din tid skal du bruge på egne konkrete plansager, f.eks. byudviklingsprojekter og udarbejdelse af lokalplaner. Derudover har du mulighed for at agere som planfaglig koordinator, hvor du kan yde generel, faglig ledelsesstøtte, f.eks.

  • Have overblik over teamets opgaver, så du kan sikre deres fordeling og prioritering.
  • Have blik for teamets trivsel, læring og kompetenceudvikling.
  • Kvalitetssikre sager.
  • Foretage sparring med afdelingsleder vedrørende konkrete sager

Byplanarkitekt, landskabsarkitekt, urban designer, geograf, landinspektør eller lignende
Vi leder efter profiler, der deler vores store lyst til at skabe og udvikle til gavn og glæde for såvel borgere som erhvervsliv. Du skal motiveres af at være ambassadør for det gode liv ved Storebælt. ”Livet ved Storebælt” handler om at understøtte en positiv og interagerende fremstilling af Slagelse Kommune og de hverdags-, fritids-, og kulturliv, der kan leves her.

Det er vigtigt, at du har overblik og styr på detaljerne – vi sætter en ære i at gøre tingene ordentligt.

Vi sætter pris på, at du har et stærkt servicegen og gode kommunikative evner.

Vidensdeling og koordinering på tværs af organisationen er et must. Du kan forvente brede samarbejdsflader – bl.a. vil du arbejde tæt sammen med byggesag, erhvervskonsulenter, samt kolleger fra kommunale ejendomme, kultur og fritid og det øvrige tekniske område.

Planafdeling
Du får 7 meget engagerede og kompetente kolleger med meget forskellige fagligheder. Vi har base midt i Korsør by i et kontormiljø, hvor der er plads til både aktiv sparring og ro til fordybelse. Der er gode muligheder for at arbejde hjemmefra. Vi tror på, at de bedste resultater skabes af mennesker, der trives og anerkendes. Her er helt enkelt rart at være, og det er vi sikre på, at du også hurtigt vil finde ud af.

Korsør som arbejdsplads
Vi er i gang med en større ombygning af vores arbejdsplads i Korsør. Når du starter hos os, vil du træde ind i et nyrenoveret kontormiljø med nyt inventar. Korsør har dog masser at tilbyde udover nyrenoverede lokaler, lækker kantine og dygtige kollegaer. Hvis du er interesseret i kunst, kultur og historie, vil du finde mange spændende ting at udforske i Korsør. Der er blandt andet Korsør Flådestation, som er hjemsted for en række af Søværnets skibe, og Korsør Fæstning, som er et område med rødder tilbage i middelalderen. Og hvis du ønsker at spise din madpakke ved vandet eller at tage en dukkert efter arbejde, så er Ceres Stranden lige rundt om hjørnet.

Det er ikke kun Korsør, du kommer til at opleve hos os. Som planlægger i kommunen kommer man vidt omkring. Du vil blandt andet få oplevet og set den charmerende by Skælskør og den udviklingsprægede by Slagelse.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning med CV via linket 'Søg stillingen senest den
  • 16. juni 2024 kl. 12.00

Tiltrædelse
  • Forventet tiltrædelse den 1. august 2024

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte
  • afdelingsleder Plan, Byg & Erhverv - Darrin Bayliss på telefon 58 57 92 09 / mail darrb@slagelse.dk
  • faglig koordinator for Erhverv – Moritz Faloota på telefon 58 57 93 52 / mail moriz@slagelse.dk

Slagelse Kommune har pr. 1. august 2023 røgfri arbejdstid.

Slagelse Kommune har det hele. Uddannelser, kyst, god infrastruktur, tre købstæder og mange skønne landsbyer. Vi er godt 80.000, der bor i kommunen og en del flere, når vi tæller alle dem med, der kommer for at arbejde samt besøge familie og venner. Vi sætter en ære i at turde gå forrest, tænke stort, nyt og fremadrettet. Vi arbejder målrettet for dialog, inddragelse og kommunikation i øjenhøjde, så alle forstår os. Vi sætter faglighed og videndeling højt, ligesom vi deler troen på, at arbejdsglæde og trivsel er selve fundamentet for, at vi kan forvandle visioner til virkelighed. Læs mere på slagelse.dk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Slagelse Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Teknik, Plan og Erhverv, Dahlsvej, 4220 Korsør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6050567

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet