Ny rocket dansktop sommersang

Profilbillede
dato

Solen skinner - vi ved det, selv om det måske er bag en sky og vi mærker, "Nu er det sommer i Danmark" - som er titlen på landskendte Peter Terpagers nye aktuelle udspil.

Dette nummer er komponeret af svenske Patrik Larsson og teksten er af Kurt Bønnerup. De to står bag en række nye sange med andre kunstnere også.

Men Peter Terpager har også haft et stort hit med "Jessica Jensen" fra deres hænder - og han er stadig aktuel med "At for længe hver for sig", hvor han synger duet på dansk med den svenske grand-prix og svensktopsangerinde, Lisbeth Jagedal.

Vestjyske Peter Terpager har en forkærlighed for rock og country, men slog for alvor sit navn fast, da han indledte samarbejdet med Kurt Bønnerup - og Peters allerførste indspilning, "Europavej45" strøg direkte til tops på Danmarks Radios dansktop - en stor præstation for en nybegynder! - Herudover er Peter blevet kendt for numre som fx "Anna-Lena fra Cartagena", "España Mañana" og "Ben, hofter og lår" - alle med tekster af Kurt.

"Nu er det sommer i Danmark" ligger bl.a. på YouTube - og den findes med Patriks video på Facebook – på Peters hjemmeside  og så kan der lyttes til et brudstykke på www.sangvaerkstedet.dk

Vi håber studieværter og lytterne tager godt mod denne splinternye sommersang med Peter Terpager.

Vi ønsker alle en god og fornøjelig sommertid for ”Nu er det sommer i Danmark”

Kilde: Redaktionen