Souschef med passion for gastronomi og bæredygtighed søges til Musholm Ferie, Sport og Konference

dato

Køkken Souschef Musholm Ferie Sport Konference - Dygtig, engageret og som kan skabe madglæde

På Musholm har vi fokus på den gode mad, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Som kok på Musholm vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Være med at udvikle Restaurant Evald K. til en gastronomisk oplevelse, hvor vi vægter lokal mad, grøn profil og plads til forskellen. Give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Restaurant Evald K. til det bedste valg.

Om stillingen

Arbejdsopgaver:

  • Kreativ udvikling af menuer samt implementering af grøn profil
  • Afvikling af konferencer og selskaber små som store
  • Udvikle og erfaring af A la carte til Restaurant Evald K.
  • Oplæring af elever og kolleger

Personprofil

Vi forventer, du er uddannet kok og har erfaring fra lignende stillinger. Det vigtigste er dog, at du brænder for at lave mad og kan levere høj kvalitet. Du har en stor passion for mad og vin og værdsætter gode og friske råvarer. Derudover er det en fordel, hvis du synes, at sundhed, omtanke for miljøet og god smag går hånd i hånd. Du er udadvendt og god til at samarbejde både med dine kolleger i køkkenet og husets øvrige personale. Da tempoet ofte er højt, er det vigtigt, at du kan bevare overblikket og også under pres bevare det gode humør.

Du har en intention om at gøre en positiv forskel og yde et godt værtskab overfor centeret gæster og dine kollegaer.

Vi tilbyder

Som køkken souschef for Musholm bliver du en del af en socialøkonomisk organisation, hvor vi arbejder med 3 sæsoner, Taste the time, Taste the light og Taste the wild, og der er stor fokus på samarbejde og medarbejdertrivsel.

Yderligere oplysninger 

Ansættelse hurtigst muligst, ansøgningsfrist den 15. juli 2025.

For mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte F&B-Chef Andrew Hayhurst på tlf. 61240240, ansøgningen sendes til F&B- Chef Andrew Hayhurst på mail anha@musholm.dk 







INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Slagelse Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Musholmfonden, Musholmvej, 4220 Korsør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-07-2025;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/8a6654fb-4166-4ba1-82b8-7842ff518678

Data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet