Analytisk og Sproglig Medarbejder til FGU Syd- og Vestsjælland - Gør en Forskel for de Unge

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du vores nye kollega? FGU Syd- og Vestsjælland søger en analytisk og sproglig skarp medarbejder, der kan understøtte ledelsen i både drift og udvikling.

OM STILLINGEN – og vores forventninger til dig

  • Du skal kunne skrive og formulere dig på et højt niveau og inden for forskellige områder. Det er fx et notat til bestyrelsen, et tilsynssvar til ministeriet, en procedurebeskrivelse til institutionen, en god elevhistorie til et nyhedsbrev. Og det er en projektansøgning, en evalueringsrapport mv.
  • Du skal kunne overskue store el. forskelligartede stofmængder og oversætte det til noget, der er overskueligt, forståeligt og præcist i den givne kontekst! Derudover skal du forstå at navigere i opgaver, der indimellem kan have en politisk kant, og forstå, hvad det betyder for opgaveløsningen.
  • Du skal kunne arbejde med deadlines og trives i, at der er perioder med stort arbejdspres og andre perioder, hvor det er mere roligt.
  • Du skal være indstillet på en alsidighed i arbejdet. Opgaverne kan være projektrelateret, det kan være mere driftsbetonede AC-opgaver, det kan være udviklingsopgaver og det kan handle om kommunikation. Dermed også sagt, at noget er mere ’rugbrødsarbejde’, mens andet er udvikling osv. Du kan begge dele.
  • Du skal have en forståelse for data og arbejde med data. Det er fx at analysere og formidle data omkring fremmøde, udslusning mv.  

Vores forventning er, at du kan arbejde selvstændigt og kan trives i at være på en uddannelsesinstitution med masser af liv – men også et lille ledelsessekretariat. Du vil arbejde i tæt samspil med ledelsen, og du kan forvente en åbenhed for dine ideer og erfaringer samt sparring omkring de forskellige opgaver. 

Dit faste arbejdssted vil være på FGU Korsør, men institutionen udgøres af fire skoler, og derfor skal du være klar på også at komme rundt på de andre skoler ifm. dine opgaver.

DIN BAGGRUND

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være akademisk uddannet, journalist, underviser eller noget fjerde. Det væsentlige er, at du kan se dig selv i ovenstående arbejdsopgaver – og kan levere på det. Det er en fordel, hvis du har kendskab til uddannelsesområdet samt interesse for skole og pædagogik.

     

VI TILBYDER

  • Et spændende arbejde på en uddannelsesinstitution med masser af liv og udvikling
  • At du bliver en del af et kollegialt fællesskab bestående af dygtige og dedikerede mennesker, som alle forskelle til trods er båret af det fælles: At gøre en forskel for de unge!
  • En arbejdsplads med højt til loftet og let til smil
  • Attraktiv frokostordning og omlagt tid som giver lidt længere ferier.

ANSÆTTELSE

Senest 1. august 2024

ARBEJDSTID

Fuldtid

ANSØGNING

Via knappen "Ansøg dette job"

Frist: d. 10. Juni 2024

Samtaler vil blive afholdt hhv. d. 18. og 20. juni og 24. juni

Kontakt for info: Direktør Michael Bjergsø, Mobil 2984 1019

ARBEJDSSTED

FGU Syd- og Vestsjælland, Korsør

LØN

Aflønning sker efter erfaring og kvalifikation, og sker som udgangspunkt i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer (OAO) samt organisationsaftale afhængig af din baggrund.

HVAD ER FGU

FGU består af 3 spor: PGU (produktion), AGU (Almen) og EGU (erhverv).

Målgruppen er unge under 25 år, som skal forberedes til enten videre uddannelse eller beskæftigelse, men som kan have udfordringer af enten faglig, personlig eller social karakter.

FGU Syd- og Vestsjælland er en statslig selvejende institution.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=346ff79f)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Slagelse Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

S/I FGU Syd- og Vestsjælland, Norvangen, 4220 Korsør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6050479

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet