Circle K Korsør søger en sælger under 18 år

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kære fremtidige kollega 
Først og fremmest, lad os starte med at sige, at et job som Sælger hos Circle K ikke er for alle. Men det er et job der passer til mange, og måske også dig? 

At arbejde som sælger på Circle K er ikke som ethvert sælgerjob. Os der arbejder her er vilde med det, og spørger du en af vores uundværlige sælgere om hvorfor, vil de bla nævne: Selvstændighed, fleksibilitet og ansvar. 

Hos Circle K er du aldrig alene på vagt, når du er under 18 år. Du bliver rigtig godt klædt på til jobbet, som indebærer mange forskellige opgaver. Fælles for dem alle, handler det om at give vores kunder den bedste oplevelse, når de besøger Circle K. Vi forventer ikke du har erfaring fra lignede job. Din personlighed og dit engagement er langt vigtigere for os.  Du skal være fyldt 15 år, og have afsluttet 9. klasse.

Vi leder efter en positiv teamplayer som: 
• Har en sælger gemt I sig, motiveres af salg og kan levere en service lidt ud over det sædvanlige 
• Kan bevare overblikket og humøret, når der kommer uforudsete udfordringer ind af døren, og formår at løse dem med sund fornuft. Også selvom der er lang kø 
• Har en interesse for at tilberede mad. For vi elsker det! Og vi ser derfor gerne, at du har lyst til, at lave de lækreste sandwich og de bedste burgere. 
• Forstår vigtigheden af at vores butik, kundetoilet og forplads altid skal være rene og indbydende for vores kunder.
• Du forstår betydningen af, at arbejde i et team, hvor alle er afhængige af- og stoler på, at hver løfter sit. Og til tider er villig til at give lidt ekstra. 

Hvad kan I tilbyde mig? 
Vi er en dynamisk, handlingsorienteret organisation, hvor vi arbejder sammen som ét team. Vi tager ikke os selv alt for højtideligt og engagerer os ikke i politik eller bureaukrati. Vi værdsætter diversitet og forskellige måder at tænke.

Det er altafgørende at du har lysten og motivationen til at lære nye ting, udvikle dig og bidrage til vores ”one-team” kultur. Udover helt unikke udviklingsmuligheder for dig, tilbyder vi et job med yderst attraktive fordele og personalegoder. Som en del af vores Circle K familie vil du bl.a. få medarbejderrabat mad og drikkevarer i vores butikker.

Derudover tilbyder vi: 
• Fordelagtige lønninger og forskudttidstillæg 
• God mulighed for ansættelse, når du fylder 18 år
• Og ikke mindst, Danmarks bedste kollegaer 

Så hvis du vil have et job, hvor du kan være med til at give vores kunder den bedste oplevelse, udvikle dig og blive en del af et fantastisk team på Circle K Korsør, så er det nu du skal sende din ansøgning afsted. 

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Store Manager på tlf. nr.: 58 37 20 06

Antal timer: 
8

Vagtfordeling:
Fast vagtplan

Ansøgningsfrist og tiltrædelse: 
Snarest

Ansættelsesforholdet er omfattet af Landsoverenskomst for Servicestationer mellem Drivkraft Danmark og HK/HANDEL.

På vej i den rigtige retning - vil du være med?  
Hos Circle K er der plads til alle og vi arbejder altid sammen som One team! Vi værdsætter diversitet og forskellige måder at tænke og arbejde på. Vi opfordrer derfor alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund etc. Det vigtigste for os er, hvordan du er som menneske og vi opfordrer derfor til du ikke sætter billede på din ansøgning og på dit CV. 

Hos Circle K arbejder vi for, at transporten i Danmark bliver mere klimavenlig. Nærmere bestemt arbejder vi for, at elbiler, flydende el og biobrændstoffer er både tilgængelige og effektive, da de får en afgørende rolle i den bæredygtige fremtid, vi sætter kursen mod. Læs mere her, og bliv klogere på den grønne omstilling, du måske ikke havde regnet med, at du kunne blive en del af https://www.circlek.dk/groenomstilling   

Om os 
Circle K er en af de førende convenience, energi og brændstofleverandører i Danmark, og alene herhjemme har vi 225 Circle K butikker og i alt 434 lokationer (Circle K, Ingo, 1-2-3).

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Slagelse Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Circle K Korsør, Tårnborgvej, 4220 Korsør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6031883

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet