Elektronikfagtekniker til Radarværkstedet i Korsør

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Søger du nye muligheder, og kunne tænke dig at arbejde med specialiseret systemer inden for radar og ildledelse? - Så er det dig vi mangler.

Om os

Radarværkstedet har ansvaret for vedligeholdelse, reparation, modifikation, opgradering og systemopdatering inden for Radar, Ildledelse og Electronic Warfare i Forsvaret.

Vi består af et værksted i Korsør og et værksted i Frederikshavn, som i tæt samarbejde løser de opgaver, som kommer inden for værkstedets opgaveportefølje.

Vi faglige og engagerede teknikere med en god og uformel omgangstone på værkstedet. Vi prioriterer et godt løsningsorienteret arbejdsmiljø og sparre med hinanden omkring opgaverne.

Vi lægger vægt på kvalitet og engagement i opgaveløsningen samt overholdelse af aftalte leveringstidspunkter.

Selvom vi har gang i mange opgaver, har vi fokus på work-life-balance og kan tilbyde betalt frokostpause, flekstidsordning samt kaffe/the og frugtordning. Forsvaret har en god personalepolitik, med gode vilkår for medarbejdere i alle aldersgrupper.

Om stillingen

Vi kan tilbyde mange spændende opgaver inden for radar- og ildledelsesudstyr samt Electronic Warfare.

Arbejdet foregår både på faste installationer på land, om bord på Søværnets enheder og på værkstedet.

Vi har fokus på kompetenceudvikling af den enkelte medarbejder og vil sørge for, at du får en grundig oplæring i opgaverne.

Hos os vil du få en travl og interessant hverdag. Der må forventes rejseaktivitet, idet værkstedet løser opgaver spredt over hele Danmark og i udlandet, hvorfor kørekort kat. B. er en en forudsætning til stillingen.

Om dig

Vi forestiller os, at du er uddannet elektronikfagtekniker med svendebrev, eller at du har en anden tilsvarende uddannelse inden for elektronikområdet.

Du har en interesse i at arbejde med specialiseret udstyr og tekniske systemer. Du udviser initiativ, selvstændighed, høj motivation og er fokuseret på at tage fat.

Du sætter en ære i høj faglighed, og er god til at samarbejde på mange fronter. Du er udadvendt i din fremtoning med et godt humør. Endelig er du i stand til at udvise stor fleksibilitet herunder at være omstillingsparat.

Husk at vedhæfte dit uddannelsesbevis/svendebrev ved ansøgningen.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Håndværker i Staten og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Din samlede løn, består af en grundløn og et individuelt forhandlet tillæg, afhængig af dine kvalifikationer. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Dit faste tjenestested er Korsør.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Værkstedsleder Marianne Raahauge på telefon 7282 2531 eller Assisterende Værk-stedsleder Kenneth Adrian på telefon 5185 8757.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Mette Sanggaard Kristensen på telefon 7281 9317.

Ansøgningsfristen er den 22. januar 2024. Samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Ansættelse pr. 1. marts 2024 eller efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning, CV og uddannelsesbevis. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Slagelse Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, Vedligeholdelsesområde Korsør, Sylowsvej , 4220 Korsør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5954904

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet