Konvertering af Uno-X i Korsør markeres med åbningstilbud

dato

I slutningen af 2022 blev det meldt ud, at når Reitan Convenience Danmarks aftale med DCC Energy (Shell) udløber, vil Uno-X overtage 57 stationer landet over. Nu er Uno-X flyttet ind i Korsør, hvilket bliver markeret med fejring af åbningen tirsdag den 25. juni.

Bilister i Korsør vil nu opleve nye farver og logo, når de skal tanke eller vaske deres bil. Det sker, da Uno-X har overtaget den tidligere Shell-station på Tårnborgvej 1 i Korsør.

Åbningen af de nye stationer markeres med en prisrabat mellem kl. 15-18, hvor bilister vil få en krones rabat på brændstof på åbningsdagen tirsdag den 25. juni. Yderligere vil bilister på åbningsdagen få 50 % på enkeltvaske i vaskehallen og 14 dage frem.

“Det er med stor glæde, at vi åbner vores nye Uno-X station her i Korsør. Åbningen vil blive markeret med tilbud til alle forbipasserende. Kommende besøgende vil på åbningsdagen, såvel som alle andre dage, forvente en pæn og ren station med det nyeste udstyr. Hvis der skulle opstå behov for hjælp, så er vi kun et opkald væk," siger Lars Kejser, distriktspartner hos Uno-X Mobility.

Udvidelse af Uno-X-netværket
Uno-X er en del af Reitan Retail, og er begyndt at samle hele forretningen Uno-X under ét brand, der kommer til at dække over stationer til både privatbiler og tung trafik.

Med udvidelsen af de 57 nye stationer udvider selskabet sit netværk fra 222 stationer til i alt 279 stationer. Dette betydelige skridt fremad positionerer Uno-X som landets næststørste stationskæde. Konverteringerne af de nye stationer blev påbegyndt i starten af januar 2024 og afsluttes nu med den sidste konvertering i Korsør.

Claus Gottlieb, markedsdirektør i Uno-X Mobility, er glad for den nye station I Korsør:

”Vi glæder os til at byde vores kunder velkommen på den nye station i Korsør, hvor vores vigtigste opgave bliver at levere enkle løsninger, der gør det nemt at være kunde hos Uno-X. 

Med åbningen af stationen i Korsør bliver det sidste punktum sat for vores konvertering af i alt 57 Uno-X stationer landet over, så det er en stor dag.”

Eksisterende kunderelaterede ydelser består
Uno-X bekræfter også, at vaskenøglen stadig kan bruges i vaskehallen, og at Shell Card Erhverv/Q8 Erhvervskort fortsat vil blive accepteret på stationen. På den måde sikres det, at eksisterende serviceydelser stadig kan benyttes og være tilgængelige for kunderne.

Kilde: Uno-X
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.