Kopi af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste søger faglært konstabel som Låsetekniker i Korsør

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du teknisk dygtig med et godt overblik, så søger vores Låseelement i Korsør ny militær faglært kollega med teknisk snilde og god håndværksmæssigt kunnen.

Om os

Låseelementet er en del af vores Installationsværksted i Korsør og er bestående af i alt 7 låseteknikere fordelt på 2 enheder, som dækker henholdsvis Jylland og Fyn/Sjælland samt udlandet.

Installationsværkstedet består af både militært og civilt personel, som alle er rutinerede medarbejdere med forskelligartede håndværksmæssige baggrunde. Vi varetager forskellige typer af arbejdsopgaver og har blandt andet ansvaret for landsdækkende og internationalt låseteknisk service.
Alt dette foregår i et dynamisk og tværfagligt miljø.

Ved Låseelementet lægger vi vægt på kvalitet og engagement i opgaveløsningen. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med en god og uformel omgangstone ledere og medarbejdere imellem.
Du skal være indstillet på rejseaktivitet henover året.

Som vores nye kollega får du rig mulighed for personlig og faglig udvikling, som vil styrke dig i dit nye arbejde.
Vi arbejder 37 timer om ugen inkl. ½ times betalt frokostpause hver dag. Der er kaffe- og frugtordning, og der er kantine nær værkstedet. Der er fleksibel arbejdstid, som giver rig mulighed for at få privat- og arbejdslivet til at gå op.

Om stillingen

Du vil få tjenestested på Flådestation Korsør, hvor du vil indgå i et team med 3 øvrige låseteknikere.

I tager jer primært af de tjenestesteder og kunder, som er placeret på Sjælland, Fyn og øerne. Arbejdsopgaverne vil bestå af tilrettelæggelse af omstilling, omlægning og udskiftning og reparation af Forsvarets sikkerhedsbetydende låse- og nøglesystemer samt lave vedligehold og reparation af Forsvarets sikringsskabe.

Du vil skulle bistå ved funktionsvanskeligheder med kodelås og sikringsskabe.

Der vil være en del rejsearbejde forbundet med arbejdsopgaverne i både ind- og udland.

I starten af din ansættelse vil du arbejde sammen med anden kollega – og der vil forgå intern oplæring og sparring. Når du er klar – så udføres arbejdet primært selvstændigt.


Om dig

Vi forestiller os, at du er faglært konstabel med en håndværksmæssig uddannelse med svendebrev som f.eks. våbenmekaniker, automatikmekaniker, smed, maskinarbejder, elektronikmekaniker, automatikfagtekniker eller tilsvarende.

Du skal være omhyggelig og systematisk i det daglige arbejde, og vi forventer, at du leverer høj kvalitet i dit arbejde.
Du skal have gode samarbejdsevner og være omstillingsparat.

De vigtigste kompetencer er dog, at du har teknisk snilde og indsigt med baggrund i din uddannelse og erhvervserfaring. Du skal kunne stå ude hos kunderne og være løsningsorienteret, og du skal være erfaren i grundlæggende PC brug, gerne med viden i SAP - men det er ikke et krav.

Der er meget kørsel forbundet med arbejdsopgaverne, hvorfor det er et ufravigeligt krav, at du har et gyldigt kørekort til minimum kat. B., til kat. C. er ønskeligt.

Vi støtter den operative struktur med særligt personel, der kan derfor forekomme perioder med sejlads på søværnets enheder, herunder FRONTEX bidraget, hvis du ansættes som konstabel fra Søværnet.

Stillingen kan også søges af civile, der ønsker at blive ansat i en militærstilling.
Her vil det være en fordel, hvis du har aftjent din værnepligt i Søværnet eller et af de andre værn, i så fald vil du skulle gennemgå Basisomskoling til Søværnet på 17 dage. Har du ikke aftjent værnepligt, skal du gennemføre Søværnets Basisuddannelse på 4 måneder.
Dette kræver, at du skal gennemføre en afprøvning ved Forsvarets værnepligt og rekruttering inden tilbud og en evt. ansættelse. Afprøvningen består af en fysisk test, helbredsundersøgelse og psykologsamtale.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en konstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er, afhængig af værnstilknytning, reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder, eller den til enhver tid gældende overenskomstaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever og korporaler af linjen og reserven i Hæren.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Faglært tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Korsør

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte SSG Johnny Harpøth Larsen på telefon 5172 1087 eller Leder af Installationsværkstedet Lone Larsen på telefon 7282 2613.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Lisbeth Baldus ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse mail FPS-LBA@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 14. juni 2023 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Ansættelse efter aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Slagelse Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, Vedligeholdelsesområde Korsør, Sylowsvej 8N, 4220 Korsør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=183549&DepartmentId=18960&MediaId=4680&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5844567

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet