Malerværkstedet søger en pligtopfyldende og engageret kollega til et spændende og tværfagligt miljø.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du interesseret i, at blive del af et professionelt og engageret team?
Så leder vi efter en stabil og ansvarsbevidst ny kollega, der har mod på at tage fat, og samtidig kan tage del i planlægningen af sin egen arbejdsdag.

Om os

Installationsværkstedet består af både militært og civilt personale, som alle er erfarende medarbejdere med forskelligartede håndværksmæssige baggrunde. Vi varetager maler- og tømreropgaver, el- og gyrotekniske opgaver samt maskinværksteds- og smedeopgaver. Endvidere har værkstedet ansvaret for regional låseteknisk service. Alt dette foregår i et engageret og tværfagligt miljø.

Vi lægger vægt på kvalitet og engagement i opgaveløsningen, og kan tilbyde et godt arbejdsmiljø med en god og uformel omgangstone ledere og medarbejdere imellem.

Vi arbejder 37 timer om ugen inkl. ½ times betalt frokost. Der er kaffe- og frugtordning, samt kantine nær værkstedet. Der er lokal flekstidsaftale, som giver rig mulighed for at få privat og arbejdslivet til at hænge sammen.

Om stillingen

Du vil som vores nye kollega, sammen med 4 af dine kollegaer udgøre Malerværkstedet, der i 2024 er flyttet til nybyggede faciliteter.

Dine primære opgaver vil være at, assistere Malerværkstedets øvrige medarbejdere i deres opgaveløsning, herunder afdækning af materiel, ophængning, nedtagning og pakning af færdigmalede emner. Derudover er du med til at holde værkstedet pænt og velholdt i samarbejde med øvrige medarbejdere. Der kan forekomme transportopgaver internt og eksternt samt håndtering og bortskaffelse af miljø farligt affald.

Du bliver en del af et professionelt team, hvor vi har et godt inkluderende miljø med plads til grin og højt til loftet. Du skal være indstillet på, at der kan forekomme rejseaktivitet i stillingen.

Du får rig mulighed for personlig og faglig udvikling, som vil udvikle dig i dit nye arbejde.

Om dig

Du er kvalitetsbevidst, omhyggelig og systematisk i det daglige arbejde og du har gode samarbejdsevner. Du er omstillingsparat, da opgaverne kan ændres med kort varsel.

Du har kørekort til kat. B og kat. C samt truckcertifikat.
Det er endvidere ønskeligt, at du har gennemgået ADR kursus i håndtering af miljøfarligt affald.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for specialarbejdere m.fl. i staten mellem Skatteministeriet og Fagligt Fælles Forbund (3F) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriets og Offentlige Ansattes Organisationer- Det statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Afhængigt af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Værkstedsleder Lone Larsen på telefon 7282 2613.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Mia Abildgaard Friis på telefon 7281 9099.

Ansøgningsfristen er den 4. juli 2024. Samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Ansættelse efter aftale.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer inden for deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Slagelse Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, Vedligeholdelsesområde Korsør, Sylowsvej , 4220 Korsør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072217

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet