Ny lokal tank er klar i Korsør – billigt brændstof til åbningen

Fredag d. 17. maj åbner ny Go'on tank i Korsør (Foto: Go'on Gruppen)
dato

Det danske brændstofselskab Go’on åbnede for hanerne onsdag d. 1. maj på en ny tank ved motorvejstilkørsel 42 på adressen Energivej 8b i Korsør. På fredag d. 17. maj er der udsigt til lange bilkøer, da Go’on vil fejre åbningen med billigt brændstof og gratis is til de tankende bilister.

Borgerne i Korsør og omegn kan glæde sig over, at de nu får endnu en mulighed for at tanke lokalt, da det danske brændstofselskab Go’on har åbnet ny tank i Korsør. Hos Go’ons markedschef Paulo Nielsen, er der store forventninger til det nye tankanlæg i Korsør, som bliver den anden Go’on station i Korsør. 

Ekstra billigt brændstof og gratis is til åbningen
”Vi har oplevet god succes med vores nuværende tank på Tårnborgvej, så vi ser frem til at udvide med endnu tank her i Korsør. Beliggenheden ved motorvejsafkørslen er attraktiv, så det ser vi et stort potentiale i. På fredag d. 17. maj fra kl. 14-17 åbner vi den nye Go'on station med et brag af en åbningsfest,” fortæller Paulo Nielsen, markedschef hos Go’on.

Til åbningseventen kan man tanke bilen til ekstraordinær gode brændstofpriser, og så kigger Hjem-IS bilen forbi med gratis is til alle tankende kunder.

Stort lokalt dansk selskab
Go’on er et forholdsvist ungt firma i branchen, men siden starten i 2009 er det gået stærkt for det 100% danske brændstofselskab, og åbningen i Korsør er nummer 191 i rækken af nyåbnede stationer. Dermed er Go’on i dag det selskab med tredje flest tankstationer i Danmark.

75% af stationerne ligger i byer med under 2.500 indbyggere, og det har været en bevidst strategi fra Go’ons side.

”Vi er primært rykket ind i de områder af Danmark, hvor de multinationale selskaber er flygtet fra. Der har vi fundet et marked, og det har vist sig, at borgerne i de mindre byer er langt mere loyale over for deres lokale tank, end vi oplever i de større byer. Vi ser det som en vigtig mission at udvikle de mindre samfund, og det gøres blandt andet ved at fastholde eller skabe erhverv i lokalsamfundet,” påpeger Paulo Nielsen.

Fakta:
Go’on har åbnet ny tank på adressen Energivej 8b, 4220 Korsør ved motorvejstilkørsel 42

Der holdes Åbningsevent fredag d. 17. maj fra kl. 14 – 17 med bl.a. rabatter på brændstof, gratis is og merchandise

Go’on er et 100% dansk ejet brændstofselskab med 191 tankstationer i Danmark.

Kilde: Go'on Gruppen
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.