Vi leder med lys og lygte efter elektrikere til Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Korsør

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Til vores Installationsværksted i Korsør, mangler vi flere hænder og søger både civile og militær personel.
Dette er det militære opslag.
Er du faglært konstabel MS(E) med flair for det el-tekniske, og har du lyst til at blive en del af en spændende arbejdsplads.
Så læs med her.

Om os

Installationsværkstedet består af både militære og civile medarbejdere, som alle er rutinerede medarbejdere med forskelligartede håndværksmæssige baggrunde.

Værkstedet varetager el- og gyrotekniske opgaver, maler- og tømreropgaver samt maskinværksteds- og smedeopgaver. Endvidere har værkstedet ansvaret for regional låseteknisk service. Alt dette foregår i et dynamisk og tværfagligt miljø.

På Installationsværkstedet lægger vi vægt på kvalitet og engagement i opgaveløsningen.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med en god og uformel omgangstone ledere og medarbejdere imellem.

Der vil efter nærmere aftale være mulighed for at indgå i vagtordning, og du skal være indstillet på rejseaktivitet henover året.

Som vores nye kollega får du rig mulighed for personlig og faglig udvikling, som vil styrke dig i dit nye arbejde.

Vi arbejder 37 timer om ugen inkl. ½ times betalt frokostpause. Der er kaffe- og frugtordning, og der er kantine nær værkstedet. Vi har fleksibel arbejdstid, når tjenesten tillader dette, så du kan få arbejds- og privatlivet til at balancere.


Om stillingen

Du kommer til at beskæftige dig med vedligehold, fejlfinding, reparation og installationsopgaver inden for stærk- og svagstrømsområdet på skibe, landanlæg og køretøjer.

Installationsværkstedet indgår i en vagtordning, hvor du efter endt oplæringsperiode vil kunne blive omfattet af værkstedets tilkaldevagt. Det er derfor et krav, at din bopæl ligger inden for 2 timers kørsel fra Korsør.

Som vores nye kollega får du en grundig sidemandsoplæring i vores arbejdsprocesser. Vi arbejder sammen i små teams, og samtidig skal du påregne en del kursusaktivitet.

Om dig

Vi forestiller os, at du uddannet elektriker, automatiktekniker eller automatikfagtekniker med svendebrev med nogle års erfaring inden for dit fag.

Du har kendskab til installation, fejlfinding, idriftsætning og betjening af stærk- og svagstrøms-installationer, gerne fra sejlende eller mobile enheder.

Du skal være omhyggelig og systematisk i det daglige arbejde, og vi forventer, at du leverer kvalitetsmæssigt udført arbejde til aftalt deadline.

Du skal have gode samarbejdsevner og være omstillingsparat.

Der er krav om kørekort til kat. B.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste støtter den operative struktur med særligt personel, der kan forekomme perioder med sejlads på søværnets enheder, herunder FRONTEX bidraget, hvis du ansættes som konstabel.


Ansættelsesvilkår

Stillingen er en konstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Faglært tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Korsør.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Assisterende Værkstedsleder Torben Jensen på telefon 2482 1440.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Lisbeth Baldus ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse mail FPS-LBA@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 23. juni 2023 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Ansættelse efter aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Slagelse Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, Vedligeholdelsesområde Korsør, Sylowsvej 8N, 4220 Korsør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=183550&DepartmentId=18960&MediaId=4680&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5844605

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet