BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Har du mod på at fortsætte med opbygningen og udviklingen af den deployerbare føringskapacitet i Søværnet og deltage i øvelser og indsættelser til søs? Bliver du drevet af at skabe nye idéer, som kan bliver omsat til virkelighed? Mener du, det inspirerende at arbejde i et miljø, hvor fleksibilitet og vekslende arbejdstempo er en del af kulturen? Ser du det som attraktivt at dine arbejdsdage og opgaver er meget varierende? Så bør du søge en stilling i Søværnets Føringsstab.
Om os
Søværnets Føringsstab er en selvstændig NIV III myndighed i Søværnet, som planlægger, gennemfører og evaluerer sømilitære operationer på taktisk niveau. Det er essentielt, at du vil være med til fortsætte opbygningen af et tjenestested med en stærk taktisk/operativ sømilitær kultur, hvor professionalisme, mod, kreativitet og kritisk tænkning er styrende. Fremtiden for Føringsstaben vil bestå af komplekse og udfordrende opgaver, som kun kan håndteres succesfuldt gennem et tæt samarbejde i staben. Samtidig skal det være sjovt og motiverende at arbejde i Føringsstaben. Det skal bl.a. sikres igennem en stærk kultur, godt kammeratskab og en sund korpsånd, der værner om Søværnets traditioner, og hvor vi også har fokus på de familiære behov, som er afgørende for succes i tjenesten.
Føringsstaben er primært oprettet med det formål at føre kommando over en flådestyrke. Det inkluderer en lang række opgaver, der skal løses for at styrken kan fungere effektivt.
Som udgangspunkt er vi en sejlende stab, hvilket betyder, at vi opererer fra et designeret flagskib – dansk eller udenlandsk. Når vi ikke er deployeret er stabschefen i Føringsstaben den stedlige chef, og vi har kontorer i Korsør. Dagligdagens arbejde kan ofte løses fra hjemmet, men du skal også påregne, at der vil være en del møde- og rejseaktivitet i ind- og udland.
Om stillingen
Du vil indgå i et team af befalingsmænd, hvis opgave er at bidrage til Føringsstabens samlede opgaveløsning. Dine opgaver omhandler bl.a. sagsbehandling og udvikling inden for områderne kommunikation og krypto.
Du er Føringsstabens ekspert i f.eks. korrekt signalskrivning og fleetwork, og det er din fornemmeste opgave at sikre, at Føringsstabens operative kommunikation er effektiv og professionel.
Til dagligt får du endvidere mulighed for at fordybe dig i specifikke emner, som du måtte finde interessante og relevante for Føringsstabens virke, herunder deltage i udvikling af maritime flådestyrkers kommunikationsmidler og –metoder under indsættelse i operationer. Ligesom du vil få væsentlige opgaver i udvikling af ordrekomplekser til staben og Søværnets taktiske niveau generelt.
Under deployering er du ansvarlig for Føringsstabens kommunikationssetup. Du vil være stabens direkte kontaktperson til flagskibets radiostation/leder.
Du bliver en del af battlewatch-holdet under øvelser og indsættelser sammen med øvrige befalingsmænd i staben. Det er en opgave, som ikke naturligt hører til dit område, og derfor vil vi også sørge for, at du bliver uddannet tilstrækkeligt til at kunne varetage opgaven. Assistentfunktionen er formelt underlagt en Battlewatch Officer (BWO) og tilsammen udgør det Føringsstabens Battlewatch under Battlewatch Commanders (BWC) ledelse.
Vi tilbyder
• En professionel sømilitær arbejdsplads, hvor du har mulighed for at udvikle dig.
• En fleksibel arbejdsplads, hvor du kan skabe din egen hverdag.
• Et kammeratligt arbejdsmiljø, der værdsætter hinandens kompetencer.
• Deployeringer på øvelser og i operationer.
Du vil få fast tjenestested på FLS Korsør.
Om dig
Du er seniorsergent- eller oversergent-KU (med igangværende MAU). Du har erfaring inden for Søværnets kommunikationsmidler og metoder, men også gerne erfaring med kommunikationsmidler og metoder fra andre værn eller i værnsfælles regi. Du har en udpræget ”CAN DO”-mentalitet og ser muligheder og løsninger frem for begrænsninger. Du har sans for detaljerne og en høj faglig stolthed. Du besidder initiativ, gode samarbejdsevner og kan arbejde selvstændigt. Du nyder at have varierende belastningsperioder.
Vi ser gerne, at du har arbejdet med kommunikations- og radioområdet på Søværnets store enheder. Andre tjenesteområder relateret til Føringsstabens virke, herunder f.eks. kryptoerfaring, vil også være interessante.
Du er egnet til INTOPS, har gyldigt blåt bevis og en gyldig træningstilstandsprøve (FFT).
Endvidere bør du og din familie være afklaret med, at stillingen periodevis indebærer høj arbejdsbelastning og fravær fra hjemmet.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til seniorsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.
Dit faste tjenestested vil være i Korsør.
Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Stabschef Kommandørkaptajn Johannes Kidmose på Telefon: 7285 3011 eller mail: fs-cos@mil.dk
eller
Branch Chief Support Orlogskaptajn Claus Billenberg Brink Telefon: 7285 3013 eller mail: fs-bcsup@mil.dk
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Birgit Dyrholm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 71 eller mail FPS-BDY@MIL.DK.
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Ansøgningsfrist er 24. november 2024 og samtaler forventes afholdt umiddelbart efter. Stillingen er til besættelse efter aftale.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.
FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
Om Søværnskommandoen
Søværnskommandoen består af Kapacitetsdivisionen, Planlægnings- og Operationsdivisionen, Uddannelses- og Træningsdivisionen, samt en ledelsessektion. Derudover er Søværnets fire uddannelsescentre og Søværnets Center for Administration underlagt kommandoen.
Søværnskommandoen er ansvarlig for styrkeproduktion inden for det sømilitære område, herunder for at styrkeproducere og opstille sømilitære enheder inklusive Søværnets Nationale Maritime Operationscenter, samt for at støtte underliggende myndigheders opgaveløsning.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Slagelse Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Flådestation Korsør, Sylowsvej , 4220 Korsør
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 24-11-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6144806